Питане за бмв е34
Модератор: Технически модератори
75 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Centurione
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M5 E39
Re: Питане за бмв е34
Жики, с тоя бял салон, тая кола трябва само с дистанционно да се кара. Грехота си е да влезеш вътре. 

Live forever or die trying
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Е ти да не мислиш, че влиза вътреCenturione написа:Жики, с тоя бял салон, тая кола трябва само с дистанционно да се кара. Грехота си е да влезеш вътре.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Такива стелки няма никой , за 3500 толкоз.
Аз съм от никоите значи и зимни и летни имам ама си имат копчета

- Centurione
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M5 E39
Митко Стоянов написа:Е ти да не мислиш, че влиза вътреCenturione написа:Жики, с тоя бял салон, тая кола трябва само с дистанционно да се кара. Грехота си е да влезеш вътре.Само я снима да я показва
![]()
![]()
От сигурен източник знам, че салонът регулярно се сваля, овива се в найлони и стои в тях, като не се дава на никого да сяда на него

Live forever or die trying
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
И го мажа с пача квас на 2 месеца.
отиде на човека темата..изядохте ги тия стелки. Дайте едни гумени оригинални , тия дет ги продават грам не пасват предните поне.
отиде на човека темата..изядохте ги тия стелки. Дайте едни гумени оригинални , тия дет ги продават грам не пасват предните поне.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
kostadine21@mail.bg написа:колеги някой запазен екземпляр не се ли намира на някой колега който стои завит в някой гараж и ме чака отворен съм към предложения държа да е с рекаро климатик и м-пакетче от вън
ако имаш едни бързи 25-30 хилки ще ти дам да си избереш - сребърна или черна
не се шегувам
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- kostadine21@mail.bg
- кандидат ентусиаст
-
Колега тези по 25 30 хилки ги гледам ама само до тук все пак съм на заплата не съм спечелил от тотото Благодаря ти все пак.
Знам че не всеки би си продал запазена подържана и гледана е34 но все пак .....

- 2002
- Потребител
-
- Кара: Е34 525i
- Мечтае да кара: Ferrari 458 Italia
- Детайли за колата: Черна с големи жанти
Много ми е интересно коя 34ка струва 25-30к било то лева или евра? Алпина ? В момента в Швейцария се продава Е34 М5 Touring за 5000 Франка, (курс на франка: 1,83). Та коя 34ка? тия новите които се продадоха преди години им искаха по 15к. и никой почти не ги даде и после се продадоха на търг...
Добрите струват толкова в лева. Перфектните - в евро. Само дето перфектните никой не ги продава. А добрите никой не ги купува, защото всеки си мисли, че ще удари кьоравото за 5 евра. И аз така си мислех, и сега като съм на хорото осъзнавам, че тея пари ги даваш дали при покупката, дали после.
Ето надникни 2015-та какво се е случило с моята кола:
Дали си струва - за съжаление за парите, похарчени по нея можех да си взема нещо много по-надеждно и ново.
Но нямаше да има спорт, агресия и история в него. Нямаше да е ръчно сглобено. Нямаше да...
Мечта и съдба, какво да ги правиш...
Ето надникни 2015-та какво се е случило с моята кола:
некви цифри там
Дали си струва - за съжаление за парите, похарчени по нея можех да си взема нещо много по-надеждно и ново.
Но нямаше да има спорт, агресия и история в него. Нямаше да е ръчно сглобено. Нямаше да...
Мечта и съдба, какво да ги правиш...
Последна промяна Хаос на 05 Юли 2015, 17:29, променена общо 1 път
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
А тъжното е че на никой не му дреме
Може още 7 листа да изкараш, и всеки ще вземе по-евтината, просто защото е по-евтина ...
пп а тъжното е че аз по моята 20-ка съм дал същите пари ако не и повече, че да се кача в нея и да тръгна докъдето има бензин !
Кефа си остава за нас маме, защото Е39 колкото и да не искаме измества доста отдавна е34 !
В моделна серия говоря !
Твоята поне има доста по-изискани клиенти ако мога така да го напиша ! Които биха оценили подобни усилия ! Факт е обаче че аз ако имам 34 М5, не бих го дал ! Просто защото е кола мислена до последният детайл !
И само си представям съдейки моята как се държи когато е изправна, твоята какъв кеф достава

Може още 7 листа да изкараш, и всеки ще вземе по-евтината, просто защото е по-евтина ...
пп а тъжното е че аз по моята 20-ка съм дал същите пари ако не и повече, че да се кача в нея и да тръгна докъдето има бензин !
Кефа си остава за нас маме, защото Е39 колкото и да не искаме измества доста отдавна е34 !
В моделна серия говоря !
Твоята поне има доста по-изискани клиенти ако мога така да го напиша ! Които биха оценили подобни усилия ! Факт е обаче че аз ако имам 34 М5, не бих го дал ! Просто защото е кола мислена до последният детайл !
И само си представям съдейки моята как се държи когато е изправна, твоята какъв кеф достава

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Всъщност да, по-добре да не поствам цифрите.
Ако направим графика на пърформънс/визия срещу пари след един определен момент пърформанса и визията рязко започват да струват повече, отколкото очаква човек.
Но пък моментите, които пълнят душата са всеки път, гарантирано.
Ако направим графика на пърформънс/визия срещу пари след един определен момент пърформанса и визията рязко започват да струват повече, отколкото очаква човек.
Но пък моментите, които пълнят душата са всеки път, гарантирано.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Такива коли не се продават, разбирам да сме 97-98г. или направо 2000-2001ва да излезе директно фейса на е39 и да си каже човек - излезе фейслифта на новата време е да продам старата. Не Вече такива коли е грях да се продадат, особенно ако все още собственика има възможност да поддържа такъв екземпляр. Ако финансите окъсеят работата е ясна. За кефа, аз смятам че кеф е слабо определение за това което си ни е вътре на нас ентусиастите.
Без значение дали караш М20 или S мотор - оставаш си неразбран от много хора защо наливаш пари в старата кола ... това си го разбираме само ние и си ни е "кеф"!
Без значение дали караш М20 или S мотор - оставаш си неразбран от много хора защо наливаш пари в старата кола ... това си го разбираме само ние и си ни е "кеф"!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- DStefanov
- Потребител
-
- Кара: е34 m50b20
- Мечтае да кара: Пак е34, ама поне m60...
intention написа:Такива коли не се продават, разбирам да сме 97-98г. или направо 2000-2001ва да излезе директно фейса на е39 и да си каже човек - излезе фейслифта на новата време е да продам старата. Не Вече такива коли е грях да се продадат, особенно ако все още собственика има възможност да поддържа такъв екземпляр. Ако финансите окъсеят работата е ясна. За кефа, аз смятам че кеф е слабо определение за това което си ни е вътре на нас ентусиастите.
Напълно подкрепям! Последно един съсед ме пита с укорителен тон: Ти до кога ще наливаш пари в тоя варел?!
Не съм си правил труда да му обяснявам, щото няма да има файда...

75 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5