Превенция срещу кражба на колите ни

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330 d ,204 h.p.
Детайли за колата: e46 330d touring ,manual 6 speed,204 h.p.

Re: Превенция срещу кражба на колите ни

Мнение от philipz » 23 Юни 2015, 21:42

Koлега , крадат всякакви коли , независимо ,че са застраховани . Крадат просто каквато поръчка имат , в случая на нашите коли , надали е за препродажба на кола , ами за частите.
Колеги , от всички коментари по-горе разбрах ,че според вас е абсолютно безсмислено да си давам парите за каквото и да е било.
Колата ми има каско , както и гараж , но не винаги тази кола стои в този гараж , не съм и чак такъв роб. Просто си харесвам колата . Това е . Не искам и да се занимавам със застрахователите , защото знам каква мъка е .Преоценки , никога не дават застрахованата сума .

Благодаря ви на всички за изказаното мнение ! Извода е ,че срещу професионалистите не мога да се боря.Дано поне късмет да имам. Лека вечер на всички :wave: :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: BMW M5 или M3
Детайли за колата: 320d, 6 speed, 2003, 150 P.S.
525d LCI

Мнение от guBaHeTo » 23 Юни 2015, 22:24

oci написа:
guBaHeTo написа:
dpopov написа:Мтел мисля, че предлагаха некав GPS да се сложи на колата и да се следи постоянно. Не знам някой да го е правил, ама не е изброено от по-горните колеги.. :D

Единствено нещо такова може би, ще им се отрази на джамбазите. Всичко останало е безполезно срещу тях...

Пари на вятъра бият му тапата докато го намерят и после просто с чука :mhihi: или му махат батерията

Колега, колко от джамбазите с качването в колата ти ще търсят GPS предавател в е46?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 23 Юни 2015, 23:09

guBaHeTo написа:
oci написа:
guBaHeTo написа:
dpopov написа:Мтел мисля, че предлагаха некав GPS да се сложи на колата и да се следи постоянно. Не знам някой да го е правил, ама не е изброено от по-горните колеги.. :D

Единствено нещо такова може би, ще им се отрази на джамбазите. Всичко останало е безполезно срещу тях...

Пари на вятъра бият му тапата докато го намерят и после просто с чука :mhihi: или му махат батерията

Колега, колко от джамбазите с качването в колата ти ще търсят GPS предавател в е46?

Освен ако познаваш такива да ги питаш :mhihi:
според мен ако е професионалист и не му се лежи в затвора ще използва всякакви методи. Има е46-цифри по-скъпи и от някои е60 и е90.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D 184к.с

Мнение от SheTrqa » 23 Юни 2015, 23:11

С качването те заглушават сигнала. След това спокойно си действат. Така, че гаранция няма никога...освен ако не спим в автомобилите си...то и тогава пак няма гаранция.. :paranoid:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 23 Юни 2015, 23:29

red_bull92 написа:Друг добър вариант е да сложиш бомба в колата и да изчакаш крадците да я откарат в редовната дестинация някой гараж в някое забутано село и там да взривиш колата. При 2,3 смъртни случая на джамбази ще се предотврати напълно кражбата на коли :mhihi:

:bowdown: :bowdown: Цар си батко !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 24 Юни 2015, 19:29

Maxmadness написа:
red_bull92 написа:Друг добър вариант е да сложиш бомба в колата и да изчакаш крадците да я откарат в редовната дестинация някой гараж в някое забутано село и там да взривиш колата. При 2,3 смъртни случая на джамбази ще се предотврати напълно кражбата на коли :mhihi:

Евала най-добре на площада и разстрел :mhihi:
Докато изскачат всеки ден по една морга и никой не ги проверява, кражбите ще продължават в крайна сметка такава ни е държавата има закони и правила ама няма кой да ги прилага и спазва :banghead:
Последна промяна oci на 25 Юни 2015, 0:54, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 25 Юни 2015, 0:23

oci написа:
Maxmadness написа:

Евала най-добре на площада и разстрел :mhihi:
Докато изскачат всеки ден по една мога и никой не ги проверява, кражбите ще продължават в крайна сметка такава ни е държавата има закони и правила ама няма кой да ги прилага и спазва :banghead:

На мен идеята наистина ми хареса :mhihi: :mhihi:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Предишна

Назад към E46