Задно стъкло на БМВ 318ти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Задно стъкло на БМВ 318ти

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Задно стъкло на БМВ 318ти
julstan12 написа:Здравейте, не знам дали е редно да отварям нова тема, но не знам къде да попитам за проблема с колата ми. Значи, имам БМВ с три врати е, 318ти е модела и проблема е, че задното стъкло (не съм го отваряла от както е купена колата) падна след като колата ми бе измита на автомивка. Има две метални неща, не знам как се казват, на които се държи стъклото и сега са отлепени и пада самото стъкло. В момента е залепено със секундно лепило, но искам да си го направя като хората, само че никой не знае как... И моля ви, помогнете, кой каквото знае да казва. Прикачила съм снимка, това е стъклото за което става въпрос, а там със зелено е където се отлепи. Благодаря
Купи си втора ръка напълно здраво стъкло за 20-30лв. и си го смени,ако ли не помоли някой от форума за помощ.Мога и аз но не знам от къде си

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Колежке най- вероятно стъклото ти пада, заради разхлабени 2 болта където си го сложила зелената черта. До болтовете се стига като махнеш пластмасовата колонка зад колана. Ще видиш две дупки, в който бъркаш с гедоре мисля, че 10-ки бяха и затягаш гайките. 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
А относно махането на пластмасовата колонка има тема 2-3 под твоята 

red_bull92 написа:Колежке най- вероятно стъклото ти пада, заради разхлабени 2 болта където си го сложила зелената черта. До болтовете се стига като махнеш пластмасовата колонка зад колана. Ще видиш две дупки, в който бъркаш с гедоре мисля, че 10-ки бяха и затягаш гайките.
Окей, мерси
k.milanov написа:А относно махането на пластмасовата колонка има тема 2-3 под твоята
Може ли да ми пратите направо линка, че малко трудно се ориентирам във форума... Мерси

Не са, развити гайките.
Отлепват се самите планки от джама. Или друг джам или залепване с много хубаво лепило
Отлепват се самите планки от джама. Или друг джам или залепване с много хубаво лепило

За да не отварям нова тема, искам да ви питам, става въпрос за дисплея на радиото. Където изписва часа, самите цифри много слабо светят, така да се изразя
ще прикача снимки за да видите разликите

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
bmw28 написа:Не са, развити гайките.
Да, сега съм го залепила с локтайт, и няма падане

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
11 мнения
• Страница 1 от 1