Виско съединител
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- nf0rce
- Потребител
-
- Кара: e46 330d 204hp
- Мечтае да кара: M550D
Виско съединител
Здравейте, колеги.
Предварително искам да се извиня, за това, че пускам нова тема, но съм нов във форума, изчетох много по темите, но така и не намерих отговор на въпроса си.
Та въпроса ми е : когато навън е много топло се чува едно виене от виското ( като ЗИЛ
). Колата държи около 90-95 градуса ( 330д 204 к.с.) Привечер когато е по студено не го прави постоянно, но когато изръчкам колата повече пак започва.Смених виското с оригинално на БЕР, както и радиатора. Та интересуваме нормално ли е това виско да се засилва толкова често,защото имам познати със същите коли,които нямат този ''проблем''
Предварително искам да се извиня, за това, че пускам нова тема, но съм нов във форума, изчетох много по темите, но така и не намерих отговор на въпроса си.
Та въпроса ми е : когато навън е много топло се чува едно виене от виското ( като ЗИЛ

- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Re: Виско съединител
nf0rce написа:Здравейте, колеги.
Та въпроса ми е : когато навън е много топло се чува едно виене от виското ( като ЗИЛ). Колата държи около 90-95 градуса ( 330д 204 к.с.) Привечер когато е по студено не го прави постоянно, но когато изръчкам колата повече пак започва.Смених виското с оригинално на БЕР, както и радиатора. Та интересуваме нормално ли е това виско да се засилва толкова често,защото имам познати със същите коли,които нямат този ''проблем''
Нормално е, не се притеснявай

2 мнения
• Страница 1 от 1