Проблем с централното на е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с централното на е46
Здравейте имам проблем с централното на моята е46. Та от ключа се отключва багажника но вратите не . В ключалката само шофьорската врата и до там / Лампичките на купето светват и угасват с копчето в купето също без резултат . Някой има ли идея какво прави беля ??? Благодаря!!!!
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем с централното на е46
pe6kata_ написа:Здравейте имам проблем с централното на моята е46. Та от ключа се отключва багажника но вратите не . В ключалката само шофьорската врата и до там / Лампичките на купето светват и угасват с копчето в купето също без резултат . Някой има ли идея какво прави беля ??? Благодаря!!!!
GM модула

Засега се оправи . Оня ден имах кандидати за колата , която съм пуснал и за продажба та и направиха някаква диагностика уж някакви ,, живи данни " та се чудя дали те не са объркали нещо 

pe6kata_ написа:Засега се оправи . Оня ден имах кандидати за колата , която съм пуснал и за продажба та и направиха някаква диагностика уж някакви ,, живи данни " та се чудя дали те не са объркали нещо
Няма да е за дълго.
Oci ти го е написал проблема, който си е редовен при Е46.
- cezarre
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 318 i touring,520d touring
- Детайли за колата: 318i 1999год. ,520d 2010год.
В GM модула се сменят две релета и нямаш ядове,но ремонта е много пипкав-повече търпение....
- metodi80
- старши ентусиаст
-
cezarre написа:В GM модула се сменят две релета и нямаш ядове,но ремонта е много пипкав-повече търпение....
Ремонта е пипкав, изисква малко опит и някой и друг инструмент .... но след подмяна на релетата всичко заспива .....
A има ли възможност временно да нямам централно и поне от вътре да мога да си отврям вратите ?
7 мнения
• Страница 1 от 1