Фаталисти ли сте?!?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Re: Фаталисти ли сте?!?
rado_rf написа:Знаех си че днес ще се случи нещо гадно след като си епилирах задника и едилатора се задави с топка косми."
Аз верно си епилирах задника днеска, ама не с епилатор а с машинка за подстригване, та малко по друг беше проблема, ма хич не беше приятно!

- Azrail
- UFO Pilot
-
- cherry_dream
- на ge_a диването
-
- Кара: E87 116i N45B16
Не мисля, че съм фаталистка. А колкото до суеверията- имам си няколко глупави дето си ги спазвам , ама не ги казвам

Dare To Dream
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Не съм фаталист. Смятам, че човекът със своите мисли до голяма степен управлява съдбата си. Всичко около нас е съдба и каквото посеем, такова ще пожънем.
Всеки сам гради съдбата си чрез изборите, които прави. Действията или бездействията, които предприемаме зависят изцяло от нас. Въпрос на личен избор е да избереш по кой път ще тръгнеш.
Всеки сам гради съдбата си чрез изборите, които прави. Действията или бездействията, които предприемаме зависят изцяло от нас. Въпрос на личен избор е да избереш по кой път ще тръгнеш.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Cuba.Libre
- кандидат ентусиаст
-
Не съм фаталист, но като ходя прескачам счупените плочи или стъпвам през определен брой (зависи от формата им)
...постоянно броя нещо, я дървета, я коли и смятам... 

С пари - в рая, без пари - по края. --- Българска народна
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
...Абе и аз не бях фаталист,но започнах да се замислям....На номера на колата ми има три шестици(666)номера на дявола и всички ме питаха,дали специално съм го избирал!??Счупих си ръката (от глупост)на 06.06.2006г.(три шестици),като предната вечер по новините разправяха за фаталните 666!
Та не знам какво да си мисля....Сигурно е имало да става!!! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Като ша тръгвам на дълъг път . . . тръгвам с пушене на гуми . . . такаче ако ще се чупи нещо, да се счупи докато съм пред нас 

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
Не съм фаталист човек,по скоро реалист................може би и малко суеверна.Между другото съгласна съм с Елиана че човек до голяма тепен с мислите си малко или много напътства съдбата си.Затова хора бъдете оптимисти за да оцелеем

Никога не съжелявай за нещо което си направил,а за нещо което не си ........
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2