проблем с антената???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- niko_ig
- Потребител
-
- Кара: e46/320d avtomat/2005г.
проблем с антената???
Здравейте,имам следния проблем,който за сега е неразрешим.
От скоро съм собственик на е46 320д,2005г.,комби,автоматик,с голяма навигация(касета,която е заседнала вътре и няма вадене,но и без това касета няма да се слуша вече;))),за сега всичко е ОК,но има дребни неща които трябва да пооправя.Проблемът ми засега е със радиото,понякога хваща честоти,понякога не,постоянно се губят и т.н.,говоря когато съм в населено място,а извън града няма никой,нищо не лови.Ходих на "майстор" и отговорът му беше че самото радио било слабо и старо и това било положението,нищо не можело да се направи.
Имал ли е някой такъв проблем и как го е разрешил ми е питането.
Благодаря ви!
От скоро съм собственик на е46 320д,2005г.,комби,автоматик,с голяма навигация(касета,която е заседнала вътре и няма вадене,но и без това касета няма да се слуша вече;))),за сега всичко е ОК,но има дребни неща които трябва да пооправя.Проблемът ми засега е със радиото,понякога хваща честоти,понякога не,постоянно се губят и т.н.,говоря когато съм в населено място,а извън града няма никой,нищо не лови.Ходих на "майстор" и отговорът му беше че самото радио било слабо и старо и това било положението,нищо не можело да се направи.
Имал ли е някой такъв проблем и как го е разрешил ми е питането.
Благодаря ви!
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: проблем с антената???
Последно избутване niko_ig от 28 Мар 2017, 14:29
2 мнения
• Страница 1 от 1