Проблем дросел м52б28ту Помощ!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- vankata 1296
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С TOYO
- Мечтае да кара: F11 ///М
Проблем дросел м52б28ту Помощ!!!
Здравейте колеги! От 6 месеца имам проблем! Мъките започнаха с изписване на борда на PROGR. EMERG. MOTORE. Така, светна АСЦ-то и никакво потегляне, натискам педала на газта до долу оборотите до 2500 и до там. Обадих се да ме теглят и след 30мин. дойде приятелчето, слагаме въжето паля колата всичко е наред??? ОК...Закачваме на диагностика и проблема е дросел. ОК купих дросел от колега, смених го и всичко се оправи! Минават 2 месеца пак същата грешка? Купувам втори досел! Сменяме го и днес пак същата грешка??? Незнам какво да правя?
Някой имал ли е моя проблем? От София съм. Благодарен съм на отзовалите се!

- vankata 1296
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем дросел м52б28ту Помощ!!!
За момента колата си работи идеално, изчистихме грешките, адаптация на педала и просто очаквам всеки момент пак да се объркат нещата! Убеждават ме за възможни симптоми за проблема ми като букса на дросела, възможно колата да смуче въздух, стоп машинка, модул на абс и асц, както и датчик разпределителен вал, защото го беше записал и при диагностиката го видяхме? Просто незнам! Препоръчайте ми майстор да открие проблема, омръзна ми да си хвърлям парите и да ми говорят глупости!
- vankata 1296
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем дросел м52б28ту Помощ!!!
Отново същия проблем! Този път светва само АСЦ-ТО! Спирам адаптирам педала на газта, паля и продължавам! Интересното е че се появява проблема само когато потеглям на първа до към 6000 оборота от там втора и пак проблем PROGR. EMERG. MOTOR. Помогнете моля!
4 мнения
• Страница 1 от 1