Фаталисти ли сте?!?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Фаталисти ли сте?!?
Та, каква ми е основната идея - на всеки му се е случвало да има кофти ден. Например днес сте се фраснали нейде и лежейки с премрежен поглед си мислите "Брей мааму стара. Знаех си че днес ще се случи нещо гадно след като си епилирах задника и едилатора се задави с топка косми." или пък " Трябваше да тегля един ритник на тъщата преди излизане за късмет" или пък " играе ми левото око. Май ще трябва да ида на очен" или пък " Сърби ме левия крак. Май път ми се пада. Към банята"
И все пак. Колкото и да е глупаво всеки си има и някакви негови си знаци с които се успокоява по някакъв начин, че ей на, тая седмица ще ми върви щото хванах зелената вълна. И това ви кара да се чувствате малко по спокойни и уверени.
Аз например минаги когато тръгвам на дълъг път винаги се прекръствам и казвам "Бог пред мене и аз по него. Амин".
Та в крайна сметка - фаталисти ли сте???
И все пак. Колкото и да е глупаво всеки си има и някакви негови си знаци с които се успокоява по някакъв начин, че ей на, тая седмица ще ми върви щото хванах зелената вълна. И това ви кара да се чувствате малко по спокойни и уверени.
Аз например минаги когато тръгвам на дълъг път винаги се прекръствам и казвам "Бог пред мене и аз по него. Амин".
Та в крайна сметка - фаталисти ли сте???
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
Re: Фаталисти ли сте?!?
rado_rf написа:Та в крайна сметка - фаталисти ли сте???
НЕ оптимист съм.Ако си фаталист по добре да си теглиш ножа

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
И аз си падам оптимистче, ама и доста често съм си и Реалист, което в днешно време си е направо Все едно си песимист
Иначе по простичко да си го кажа - Да - суеверен съм, щото по това което си написал малко хора ще се ориентират какво точно опиташ

Иначе по простичко да си го кажа - Да - суеверен съм, щото по това което си написал малко хора ще се ориентират какво точно опиташ

BMW lover написа:И аз си падам оптимистче, ама и доста често съм си и Реалист, което в днешно време си е направо Все едно си песимист![]()
![]()
![]()
Между суеверие и фатализъм има разлика

Днес ще се явя на изпит със синята химикалка щото с нея ми върви - суеверие.
Котка ми мина път. Това е на лошо. - фатализъм.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Ами аз постоянно от бързане си обувам чорапите наобратно и после ме мързи да ги обръщам и си маам така. Не съм имал проблеми
Радо, загуни се ти хиено 

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
rado_rf написа:Днес ще се явя на изпит със синята химикалка щото с нея ми върви - суеверие.
Котка ми мина път. Това е на лошо. - фатализъм.
Няма лошо да си суеверен стига да не се втелясваш много, защото двама мои съседи ,доста суеверни се самоубиха ,единия се хвърли в кладенец и се удави ,а другия скочи от 5- тия етаж на психиатрията, така че давайте го малко по фънки и по самоуверено

Иво написа:Ами аз постоянно от бързане си обувам чорапите наобратно и после ме мързи да ги обръщам и си маам така. Не съм имал проблемиРадо, загуни се ти хиено
Ти си обуваш чорапите на обратно не от бързане, а, поради други едни причини затворени в бутилки разни

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ми аз днеска цял ден нищо не почувсвах, ама..... вечерта като ми падна телефона заедно с якето - якето се намърля, а телефона се олюска - си викам - нещо кофти тръгнА.... и верно - отидох до един магазин, излизам, таралюсника виси у въдуха... ареееее 30 кинта на куките да я остават... прибирам се към нас и хоп - палка. Оня вика, не ти свети десен къс. Оказва се, че и документите съм си забравил у нас в бързината... И оня ми тресна акт. За крушката, щото баджанака дофърча с документацията..... Са освен да се налюскам от мъка, ма по-добре да се въздържа, че може пак нещо фатално да стане... 

It's not who You are, it's who You know...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Stanislav написа:При мен нещата са според настроението някак си .. много е странноедни пъти кат ми мине котка път аз си избирам друг .. па в други моменти тичам към там дето е минало котето
при мене е по-гадно, щото като ми мине котка пътя си плюя 3 пъти през лявото рамо, хубаво лятото плюя през джама, ама зимата

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
BMW lover написа:Еми аз не намирам кой знае каква разлика между двете , но както и да е - не ми се спори![]()
и аз не виждам разлика 4естно казано..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2