Фаталисти ли сте?!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мафиозо!
Аватар

Фаталисти ли сте?!?

Мнение от rado_rf » 20 Ное 2006, 21:45

Та, каква ми е основната идея - на всеки му се е случвало да има кофти ден. Например днес сте се фраснали нейде и лежейки с премрежен поглед си мислите "Брей мааму стара. Знаех си че днес ще се случи нещо гадно след като си епилирах задника и едилатора се задави с топка косми." или пък " Трябваше да тегля един ритник на тъщата преди излизане за късмет" или пък " играе ми левото око. Май ще трябва да ида на очен" или пък " Сърби ме левия крак. Май път ми се пада. Към банята"
И все пак. Колкото и да е глупаво всеки си има и някакви негови си знаци с които се успокоява по някакъв начин, че ей на, тая седмица ще ми върви щото хванах зелената вълна. И това ви кара да се чувствате малко по спокойни и уверени.
Аз например минаги когато тръгвам на дълъг път винаги се прекръствам и казвам "Бог пред мене и аз по него. Амин".

Та в крайна сметка - фаталисти ли сте???
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Re: Фаталисти ли сте?!?

Мнение от ///Vasko » 20 Ное 2006, 21:49

rado_rf написа:Та в крайна сметка - фаталисти ли сте???

НЕ оптимист съм.Ако си фаталист по добре да си теглиш ножа :mhihi:

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 20 Ное 2006, 21:55

И аз си падам оптимистче, ама и доста често съм си и Реалист, което в днешно време си е направо Все едно си песимист :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе по простичко да си го кажа - Да - суеверен съм, щото по това което си написал малко хора ще се ориентират какво точно опиташ ;)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 20 Ное 2006, 22:00

BMW lover написа:И аз си падам оптимистче, ама и доста често съм си и Реалист, което в днешно време си е направо Все едно си песимист :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе по простичко да си го кажа - Да - суеверен съм, щото по това което си написал малко хора ще се ориентират какво точно опиташ ;)

Между суеверие и фатализъм има разлика ;) Формулирал съм си въпроса доста ясно.

Днес ще се явя на изпит със синята химикалка щото с нея ми върви - суеверие.
Котка ми мина път. Това е на лошо. - фатализъм.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 20 Ное 2006, 22:14

Ами аз постоянно от бързане си обувам чорапите наобратно и после ме мързи да ги обръщам и си маам така. Не съм имал проблеми :D Радо, загуни се ти хиено ;)
Изображение
Изображение

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 20 Ное 2006, 22:16

Еми аз не намирам кой знае каква разлика между двете , но както и да е - не ми се спори ;)

:bchug:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 20 Ное 2006, 22:21

rado_rf написа:Днес ще се явя на изпит със синята химикалка щото с нея ми върви - суеверие.
Котка ми мина път. Това е на лошо. - фатализъм.

Няма лошо да си суеверен стига да не се втелясваш много, защото двама мои съседи ,доста суеверни се самоубиха ,единия се хвърли в кладенец и се удави ,а другия скочи от 5- тия етаж на психиатрията, така че давайте го малко по фънки и по самоуверено ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clikk » 20 Ное 2006, 22:21

:mhihi: :mhihi: не не съм, хеле откак подкарах едни коли с синъо-бели емблеми хич даже не съм. Даже се улавям, че не ме е яд, дори когато се строщи нещо и изваждам $$$$$$ :mhihi:
а сега, де?

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 20 Ное 2006, 22:29

При мен нещата са според настроението някак си .. много е странно :P едни пъти кат ми мине котка път аз си избирам друг .. па в други моменти тичам към там дето е минало котето
what a helluva ride

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 20 Ное 2006, 22:58

Иво написа:Ами аз постоянно от бързане си обувам чорапите наобратно и после ме мързи да ги обръщам и си маам така. Не съм имал проблеми :D Радо, загуни се ти хиено ;)

Ти си обуваш чорапите на обратно не от бързане, а, поради други едни причини затворени в бутилки разни :mhihi: :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 20 Ное 2006, 23:09

Ми аз днеска цял ден нищо не почувсвах, ама..... вечерта като ми падна телефона заедно с якето - якето се намърля, а телефона се олюска - си викам - нещо кофти тръгнА.... и верно - отидох до един магазин, излизам, таралюсника виси у въдуха... ареееее 30 кинта на куките да я остават... прибирам се към нас и хоп - палка. Оня вика, не ти свети десен къс. Оказва се, че и документите съм си забравил у нас в бързината... И оня ми тресна акт. За крушката, щото баджанака дофърча с документацията..... Са освен да се налюскам от мъка, ма по-добре да се въздържа, че може пак нещо фатално да стане... :mhihi:
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 20 Ное 2006, 23:41

Stanislav написа:При мен нещата са според настроението някак си .. много е странно :P едни пъти кат ми мине котка път аз си избирам друг .. па в други моменти тичам към там дето е минало котето

при мене е по-гадно, щото като ми мине котка пътя си плюя 3 пъти през лявото рамо, хубаво лятото плюя през джама, ама зимата :mhihi:
Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 20 Ное 2006, 23:42

Твърдо НЕ ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Ное 2006, 0:40

BMW lover написа:Еми аз не намирам кой знае каква разлика между двете , но както и да е - не ми се спори ;)

:bchug:

и аз не виждам разлика 4естно казано.. :roll: А за мене -да ,странното е че не съм религиозен,ама съм суеверен да го ева..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 21 Ное 2006, 1:05

не съм фаталист, оптимист съм и то краен
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата