Опит за кражба

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325DА touring

Re: Опит за кражба

Мнение от kkrumov » 02 Окт 2014, 15:13

Здравей,
имам каско и е в Армеец. Надявам се да покрият направените разходи за оправяне на щетите. Ако не- ще пия една студена вода...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 745Li

Мнение от Atanas328 » 02 Окт 2014, 16:57

На мой близък приятел му откраднаха е60 , пълен м пакет,20ски джанти и всички екстри точно преди нова година.Оценяваше се над 20 хиляди.Една единствена вечер я е оставил пред блока за няколко часа (иначе стои на платен паркинг).Оставил я е към 8 вечерта и към 12 е трябвало да излиза.Откраднали са я към 10-11 часа ! Даже и 50 лева си е бил оставил в барчето за нафта :cry: :cry: . Доста е навътре в нещата и ми каза,че в София коли крадат ,не повече от 15 човека ,разпределени в 2 банди.Най-често искат откуп ,но той много се е развънял и са се покрили.След време се е разбрало кой е ,джамбазинът е откраднал поне още 80 коли.Така ,че едни и същи хора го правят това нещо,не си мислете,че са много крадците ! Набележат ли колата,нищо не може да ги спре . Всичко се прави по поръчка ,в зависимост от това какво се търси в момента .Каското не плаща откраднати Бмвта или дава много малка част от сумата и ти казват да се оправяш ! Много е тегаво.
За това давайте по 50 лева за паркинг и не си оставяйте колите и за миг пред блока,особено ако са с ,м пакет,кожени салони,автоматици,турбо дизели,скъпи джанти,ксенонови фарове,навигации и т.н .Тези неща най-много ги привличат.Махайте воланите или спете в колите ! :banghead: :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 02 Окт 2014, 17:06

Atanas328 написа:На мой близък приятел му откраднаха е60 , пълен м пакет,20ски джанти и всички екстри точно преди нова година.Оценяваше се над 20 хиляди.Една единствена вечер я е оставил пред блока за няколко часа (иначе стои на платен паркинг).Оставил я е към 8 вечерта и към 12 е трябвало да излиза.Откраднали са я към 10-11 часа ! Даже и 50 лева си е бил оставил в барчето за нафта :cry: :cry: . Доста е навътре в нещата и ми каза,че в София коли крадат ,не повече от 15 човека ,разпределени в 2 банди.Най-често искат откуп ,но той много се е развънял и са се покрили.След време се е разбрало кой е ,джамбазинът е откраднал поне още 80 коли.Така ,че едни и същи хора го правят това нещо,не си мислете,че са много крадците ! Набележат ли колата,нищо не може да ги спре . Всичко се прави по поръчка ,в зависимост от това какво се търси в момента .Каското не плаща откраднати Бмвта или дава много малка част от сумата и ти казват да се оправяш ! Много е тегаво.
За това давайте по 50 лева за паркинг и не си оставяйте колите и за миг пред блока,особено ако са с ,м пакет,кожени салони,автоматици,турбо дизели,скъпи джанти,ксенонови фарове,навигации и т.н .Тези неща най-много ги привличат.Махайте воланите или спете в колите ! :banghead: :banghead:

Е не си прав за всичко колега, каското може да не плаща на 100 процента ама на 90 или най-лошия вариант на 80 процента плаща от застрахователната стойност.
А това колко човека крадът в София щом ги знае нека ги каже на полицията кои са така ще спим по-спокойно :mhihi:
Аз познавам няколко човека на които им откраднаха колите и на никой не са се обаждали за откуп, отминаха тези времена сега ги взимат за части или за директен износ.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 745Li

Мнение от Atanas328 » 02 Окт 2014, 19:38

oci написа:
Atanas328 написа:На мой близък приятел му откраднаха е60 , пълен м пакет,20ски джанти и всички екстри точно преди нова година.Оценяваше се над 20 хиляди.Една единствена вечер я е оставил пред блока за няколко часа (иначе стои на платен паркинг).Оставил я е към 8 вечерта и към 12 е трябвало да излиза.Откраднали са я към 10-11 часа ! Даже и 50 лева си е бил оставил в барчето за нафта :cry: :cry: . Доста е навътре в нещата и ми каза,че в София коли крадат ,не повече от 15 човека ,разпределени в 2 банди.Най-често искат откуп ,но той много се е развънял и са се покрили.След време се е разбрало кой е ,джамбазинът е откраднал поне още 80 коли.Така ,че едни и същи хора го правят това нещо,не си мислете,че са много крадците ! Набележат ли колата,нищо не може да ги спре . Всичко се прави по поръчка ,в зависимост от това какво се търси в момента .Каското не плаща откраднати Бмвта или дава много малка част от сумата и ти казват да се оправяш ! Много е тегаво.

Е не си прав за всичко колега, каското може да не плаща на 100 процента ама на 90 или най-лошия вариант на 80 процента плаща от застрахователната стойност.
А това колко човека крадът в София щом ги знае нека ги каже на полицията кои са така ще спим по-спокойно :mhihi:
Аз познавам няколко човека на които им откраднаха колите и на никой не са се обаждали за откуп, отминаха тези времена сега ги взимат за части или за директен износ.

Еми приятел, ако имаш контакти,където трябва а ,с 2-3 телефона бързо бързо се разбира кой го е направил,защото както казах ,не са много хората дето се занимават с това.На полицията няма как да звъннеш и да кажеш е тоя ми открадна колата,доказателство нямаш.Там се разбират по друг начин.Примерно този дето му я открадна ще му я изплаща на " лизинг" така да се каже. Просто колата я няма нарязана е отдавна :)

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 02 Окт 2014, 21:41

Ти ако си мислиш, че като им се обадиш, ще минеш без пари жестоко се лъжеш. Така, че дали каското ще ти плати 80% или ти ще трябва да платиш 2-3К да си я вземеш обратно (ако имаш добри връзки) - все си набутан.

Потребител
Аватар
Кара: Е46 320d 99
Мечтае да кара: Ново БМВ
Детайли за колата: Сребристо седанче с ремап

Мнение от Pesho Apostolov » 03 Окт 2014, 9:39

Това за изплащане на 80% от застрахователната стойност не го бях чувал. И какво излиза - оценяват ти колата да речем на 10000лв, крадат я и ти изплащат 8000лв - къде е логиката?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i
Мечтае да кара: BMW M3 CSL

Мнение от g0dkratos » 04 Май 2015, 9:46

Изображение

Поредния опит за кражба........ :evil: :evil: :evil: Ако мисля правилно са направили следното.Не са я разбили умишлено тази вечер с идеята да си направят ключ и следващия път направо влизат и палят в което не знам до колко има логика, защото при условие че вече знам че са се пробвали върху колата ми аз няма да я оставя повече там където съм я оставял до сега :evil: :evil: :evil: И все пак се радвам че на успели да ми вземат "жената" :bowdown: :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kkrumov » 04 Май 2015, 10:19

g0dkratos написа:Изображение

Поредния опит за кражба........ :evil: :evil: :evil: Ако мисля правилно са направили следното.Не са я разбили умишлено тази вечер с идеята да си направят ключ и следващия път направо влизат и палят в което не знам до колко има логика, защото при условие че вече знам че са се пробвали върху колата ми аз няма да я оставя повече там където съм я оставял до сега :evil: :evil: :evil: И все пак се радвам че на успели да ми вземат "жената" :bowdown: :bowdown:

Пред блока до моята кола има едно Ауди А4 2012 година и въпреки всичко са посегнали на моята кола. Може би тази статията обяснява нещата: http://dnes.dir.bg/news/bmw-kola-krazhba-kradetz-audi-avtomobil-volkswagen-18992737?nt=4
А относно снимката на колегата g0dkratos- не я отварям.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 08 Май 2015, 0:53

g0dkratos написа:Изображение

Махай патрона и сложи капачка от задна лява врата и си ти.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 08 Май 2015, 1:33

Zagy написа:Това с копчето ненапразно е толкова популярно - не го ли намериш - няма палене. Най-простите методи почти винаги са и най-ефективни.

Ако ше е копче по-добре е да прекъсва друго , че както ходят с лаптопа за палене кво му пречи от батерията на лаптопа да е извадил 2 жизчки около метър два и точно за 26 секунди като надигне задната седалка която е фаната елементарно и даде ток на помпата , язък ти за копченцето , даже съм сигурен , че ще го направи по бързо от приятеля му дето монтира евс-а и екут-о , но да бъдете креативни по-добре защото апашите 100% се допитват до форума за БГ АНТИ АЙДУК методите ни :)
I'm slowly drifting
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i
Мечтае да кара: BMW M3 CSL

Мнение от g0dkratos » 08 Май 2015, 9:17

Мислех и този вариант да махна целия патрон и да е като при другите врати, но се замислих какво ще правя като ми откаже да отвори с дистанционното поради липса на ток :dunno: :dunno: . Какво мислите за имобилайзер?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kkrumov » 08 Май 2015, 9:34

DirtySouth написа:
Zagy написа:Това с копчето ненапразно е толкова популярно - не го ли намериш - няма палене. Най-простите методи почти винаги са и най-ефективни.

Ако ше е копче по-добре е да прекъсва друго , че както ходят с лаптопа за палене кво му пречи от батерията на лаптопа да е извадил 2 жизчки около метър два и точно за 26 секунди като надигне задната седалка която е фаната елементарно и даде ток на помпата , язък ти за копченцето , даже съм сигурен , че ще го направи по бързо от приятеля му дето монтира евс-а и екут-о , но да бъдете креативни по-добре защото апашите 100% се допитват до форума за БГ АНТИ АЙДУК методите ни :)

Колега, сега чувстваш ли се горд, като даваш съвети на апашите, как по-лесно да си свършат работата?

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 11 Май 2015, 2:00

kkrumov написа:
DirtySouth написа:

Колега, сега чувстваш ли се горд, като даваш съвети на апашите, как по-лесно да си свършат работата?

Те това не го знаят спокойно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ентусиаст
Аватар
Кара: 330хд

Мнение от JTD » 11 Май 2015, 13:29

kkrumov написа:
DirtySouth написа:

Според теб някой от тези хора седят и четат във форума как да откраднат кола? :mhihi:
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kkrumov » 11 Май 2015, 15:00

JTD написа:
kkrumov написа:
DirtySouth написа:

Според теб някой от тези хора седят и четат във форума как да откраднат кола? :mhihi:

Колега, би трябвало на всички да им е ясно, че повечето айдуци четат форуми и работят с много майстори. Поради тази причина е хубаво да не се излагат на показ всичките защитни мерки, които предприемаме, за да запазим автомобилите си. Да, може би ги знаят всички трикове, но дали ще имат време да проверят за всеки един в момент на кражба. Според мен- не, а ние с нашите постове стягаме кръга на предприетите мерки и ги улесняваме по този начин. Това е лично мнение и не искам да ангажирам никой с него, но може всеки един от вас да се замисли преди да каже, какви мерки е предприел.

ПредишнаСледваща

Назад към E46