2005 320d Авто тресе на скорост
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
2005 320d Авто тресе на скорост
Колеги колата е 320д 2005-та авто проблема е следният... Като съм на D (на скорост) и съм спрял някъде мотора тресе осезаемо повече , бутна ли я на неутрална оборотите се вдигат леко и мотора работи пъти по равномерно и не тресе. Закачих я на диагностика и показа Glow Plug Control Unit - търсих из нета но не намерих много инфо за въпросния модул . За какво е и може ли от него да идва проблеми.

Re: 2005 320d Авто тресе на скорост
vvaskoo написа:Колеги колата е 320д 2005-та авто проблема е следният... Като съм на D (на скорост) и съм спрял някъде мотора тресе осезаемо повече , бутна ли я на неутрална оборотите се вдигат леко и мотора работи пъти по равномерно и не тресе. Закачих я на диагностика и показа Glow Plug Control Unit - търсих из нета но не намерих много инфо за въпросния модул . За какво е и може ли от него да идва проблеми.
Тресе ти от тампоните на мотора.
Грешка е за управлението на свещите и няма нищо общо с тресенето.
При мен също беше така. След като смених тампоните на двигателя и скоростната кутия, вече е ОК. Не знам точно от кои тампони беше проблема, понеже ги смених накуп.
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
А нормално ли е на скорост оборотите да падат съвсем леко? А обратно на неутрална да се вдигат и да спира да тресе? и тоя модул за свещите какво прави

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
vvaskoo написа:А нормално ли е на скорост оборотите да падат съвсем леко? А обратно на неутрална да се вдигат и да спира да тресе? и тоя модул за свещите какво прави
Тоя модул ти е релето за свещите
5 мнения
• Страница 1 от 1