Затъмняване на прозорците и каране на заден ход?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- БЕРЛИН
- Потребител
-
- Кара: Е 39/523
Re: Затъмняване на прозорците и каране на заден ход?
Вчера си сложих фолиото малко се измъчих но стана най криво е с антената защото не е изрязана на шаблона но ако сте двама става по лесно.Иначе фолиото мисля че е добро,ето малко снимки
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Изглежда много добре.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Ей, кой изрови тази тема от прахта
)) Като гледам кога съм писал мнението си относно тъмните стъкла -било е 2008 година.Тогава колата беше на 320 000 км и въобще не съм предполагал, че сега докато пиша това мнение тази кола още ще е жива и ще гони вече 540 000 км и още повече ще е и в движение, а още повече пък и фолиото ще си е перфектно на стъклата сякаш току-що е слагано
) .Интересно ми е ей-така за статистиката на колко от колегите,който са слагали фолио в далечната 2008 година когато ми се присмиваха, че съм дал толкова пари ,а те го били сложили за 50 или 70 лв. та на колко от тези колеги фолиото е здраво- без балончета или не е избеляло ..Ей-така нека всеки колега ,който тогава в слагал фолио да си сложи ръка на сърцето и да каже дали съществува това фолио все още на стъклата им . Вероятно много от Вас вече са сменили модела-казвам модела, но не и марката, защото това си е като наркотик -веднъж качиш ли се на БМВ, всичко след това е само БМВ ..
Поздрави на всички от мен и весело изкарване на Великденските празници
)

Поздрави на всички от мен и весело изкарване на Великденските празници

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
Здравейте колеги,
Темата е малко стара, но късае моя казус. Имам щори - задна и странични и мисля да слагам и фолио. Някой с щори + фолио може ли да сподели на колко % е затъмнил задния прозорец все пак да се вижда нещо? Всякакви мнения за щори + фолио ще са ми от полза.
Поздрави
Темата е малко стара, но късае моя казус. Имам щори - задна и странични и мисля да слагам и фолио. Някой с щори + фолио може ли да сподели на колко % е затъмнил задния прозорец все пак да се вижда нещо? Всякакви мнения за щори + фолио ще са ми от полза.
Поздрави
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Аз съм със задна щора най-тъмния Llumar 05 от ATC серията. През деня и на слънце може да си вдигнеш щората, но в сумрак или вечер няма смисъл от нея вече.
Сложих го щото като пече отзад слънцето и малкия се ядосваше.
Сложих го щото като пече отзад слънцето и малкия се ядосваше.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5