Предните гуми леко се движат напред-назад

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: по въздуха
Мечтае да кара: X5 с двигател реактивен

Предните гуми леко се движат напред-назад

Мнение от gaidaroff » 23 Апр 2015, 10:52

Здравейте колеги! Капарирал съм си едно 320д 150к.с. комбинизон 2003г. и възнамерявам да стана част от вашата секта :driving: Единствения проблем, който констатирам към момента е, че когато е пробвах и натиснех спирачката, при спиране се усеща едно като леко помръдване напред при спирането (аванс) и когато колата е на място, като се тръгне на задна предните колела леко се помръдват и те (има някакъв луфт). Предстои ми преглед утре на автомобила, бихте ли предположили какво може да е и какъв г/д може да е бръснача за тази работа. Никога не съм имал баварка до сега и ми е крайно непознат този автомобил. Иначе много сериозно ускорява, не пуши, волана като го пусна на пръв път не трепери, не носи на ляво или дясно, мотора работи равномерно, турбото не вие на умряло, няма виене от лагери, диференциал, добре включва скоростите(ръчни), доста е запазена и вътрешно и външно, колата е взета от представителството на BMW Birindelli във Флоренция. Моля за мнения :bchug:

P.S. до сега съм карал Мерцедес и една Алфа... тия баварки били доста палави... :smoke:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Предните гуми леко се движат напред-назад

Мнение от gen4o » 23 Апр 2015, 16:03

тампони на носачите към купето

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
Мечтае да кара: M6 разбира се

Мнение от Gancho » 23 Апр 2015, 17:01

gen4o написа:тампони на носачите към купето

:yes:
Колега ако само това и е проблема няма страшно.Сменят се лесно и не са скъпи.Ето това ти преставляват тампоните:http://olx.bg/tamponi-za-predni-nosachi-na-bmv-e46-bmw-e46-i53694074

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gaidaroff » 23 Апр 2015, 18:58

Благодаря, момчета! :bchug: Наистина много отзивчив екип сте беемведжийте ;) Желая ви лека и безавариина :driving:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gaidaroff » 26 Юни 2015, 10:58

Здравейте отново!

Искам само да потвърдя, че се оказаха тампоните на носачите. И да предупредя хората, които ще си ги сменят да си вземат такива с рамена, защото ако са без, вероятността при набиването да се прецакат е голяма. Също така, за предпочитане са марки като, TRW, SWAG. DELPHI е компромис.

Поздрави!
Изображение

Назад към E46