Помощ за LED стоповете
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ за LED стоповете
Здравейте колеги, имам Led стопове и на скоро ми изгоряха няклоко диода, може ли да ме насочите от къде мога да си закупя такива диоди за да ги сменя, въпросните стопове изглеждат така
Поздрави
Поздрави

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто е НАЙ-ДОБРАТА!
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Помощ за LED стоповете
Кои изгоряха тези на мигача или другите на стопа ?
Потърси има теми във форума много за стоповете
ще откриеш отговора си .
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=353285&sid=e80c83f68e4dcc56f89d664c912295c5
и още една тема:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=305554&start=15&sid=e80c83f68e4dcc56f89d664c912295c5
Потърси има теми във форума много за стоповете

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=353285&sid=e80c83f68e4dcc56f89d664c912295c5
и още една тема:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=305554&start=15&sid=e80c83f68e4dcc56f89d664c912295c5
- bmwinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 328CI
Аз скоро сменях на моя, работата е доста пипкава. Ако си от Варна мога да ти помогна, имам и около 12-15 диода останали, че бях поръчал повечко.
Благодарско колеги, но имам само няколко диода изгорели на стоповете 2-3 и повечето са на мигачите, от линка който голеката по горе ми беше дал намерих от къде да си купя диоди, но светят червено, на мен ми трябват да светят жълта за мигачите, може ли да ми дадете линка за диоди където светят жълто за да заменя всичките на мигачите 

BMW не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто е НАЙ-ДОБРАТА!
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
arb3nning написа:Благодарско колеги, но имам само няколко диода изгорели на стоповете 2-3 и повечето са на мигачите, от линка който голеката по горе ми беше дал намерих от къде да си купя диоди, но светят червено, на мен ми трябват да светят жълта за мигачите, може ли да ми дадете линка за диоди където светят жълто за да заменя всичките на мигачите
А защо не направиш една снимка на твоят стоп със платката да видим какви са ти диодите....
има 2 модела с по 3 различни видове диоди дали за мигача или за габарит/стоп.
едните са СМД за стоп/габарит ,а мигачите диодите са друг цокъл ,докато другият модел и стоп/габарит и мигачите са с еднакъв цокъл диоди само с различен цвят..
А диодите на мигачите от единият вид на другият вид не стават светят различно....

http://radimexbg.com/
Аз от тук си купих оригинални китайски диодчета, със същите стопове от снимката съм
Аз от тук си купих оригинални китайски диодчета, със същите стопове от снимката съм

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Коеги, вие на диодните ви стопове имате ли е такива шитни:

Тея шибани кутиики на мен са ми се прее*али и в момента десния ми стоп изобщо не работи.

Тея шибани кутиики на мен са ми се прее*али и в момента десния ми стоп изобщо не работи.
Здравейте колеги, извинявам се за забавянето, но имах работа по чужбина за няколко месеца и зарязах така БМВ-то, но сега е време да се стяга, лятото наближава, и искам да му оправя изцяло диодните мигачи, сега ще прикача снимка на диодните мигачи, и много бих се радвал ако ме насочите от къде мога да си закупя диоди за мигачите, ще ми трябват някъде около 20 диода, единя мигач има само 8 работещи диода
, той най много се нуждае от поправка
.
Eто снимка и на въпросните диоди за мигачите:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
arb3nning написа:Здравейте колеги, извинявам се за забавянето, но имах работа по чужбина за няколко месеца и зарязах така БМВ-то, но сега е време да се стяга, лятото наближава, и искам да му оправя изцяло диодните мигачи, сега ще прикача снимка на диодните мигачи, и много бих се радвал ако ме насочите от къде мога да си закупя диоди за мигачите, ще ми трябват някъде около 20 диода, единя мигач има само 8 работещи диода![]()
, той най много се нуждае от поправка
.
Комет Електроникс.
Трябва ли да отида на място, или мога от тук да ги поръчам Online, понеже не съм на ясно какво точно трябва да поръчам ?
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
Мерси много колеги, диодите са закупени, 

12 мнения
• Страница 1 от 1