Ръчна скоростна кутия от 330хд на 330д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- boqn92
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 330Д
- Мечтае да кара: Е92
Ръчна скоростна кутия от 330хд на 330д
Здравейте колеги доста търсих в форума за подобна тема но никъде не можах да намеря инфо. Значи филма е такъв ,че си взех кутия от 330хд 204кс и мисля да я присадя на моя 184кс.Комплект маховик и съединител имам,кардан също от 204кс но уви нямам Output flange (пеперуда) която е на изхода на ск.кутия между кардана и скоростната кутия на която се захваща гуменото каре.Дано темата е полезна и за останалите за напред.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Ръчна скоростна кутия от 330хд на 330д
boqn92 написа:Здравейте колеги доста търсих в форума за подобна тема но никъде не можах да намеря инфо. Значи филма е такъв ,че си взех кутия от 330хд 204кс и мисля да я присадя на моя 184кс.Комплект маховик и съединител имам,кардан също от 204кс но уви нямам Output flange (пеперуда) която е на изхода на ск.кутия между кардана и скоростната кутия на която се захваща гуменото каре.Дано темата е полезна и за останалите за напред.
Няма и да намериш такава "пеперуда"

При тази кутия тя стои на раздатката,а и кардана ще ти дойде малко късичък без раздатката.
- boqn92
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 330Д
- Мечтае да кара: Е92
Re: Ръчна скоростна кутия от 330хд на 330д
Кардана е от обикновена 204кс а пеперудата я нямам и най-големия въпрос е то.Да го взема от нормална кутия (204кс) или да се измисли нещо друго н.п смяната заедно с пеперудата и изхода на кутията.
3 мнения
• Страница 1 от 1