Фарове
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Re: Фарове
rafa224 написа:И като ги срежете какво? После ще станат нови ли? Големи майстори сме в побългаряването
Малко неподготвен се изказваш.

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Cinder написа:rafa224 написа:И като ги срежете какво? После ще станат нови ли? Големи майстори сме в побългаряването
Сега циндер ще ти разкаже как сряза неговите

- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Cinder написа:rafa224 написа:И като ги срежете какво? После ще станат нови ли? Големи майстори сме в побългаряването
За кое се изказвам неподготвен? Опитвали сме да сменяме стъкло на Е70. Дори не го рязахме а успяхме да го отворим и сменим стъклото, но естествено фара не е като нов и независимо, че го направихме много добре си личи, че е отварян и се просмуква влага след време при дъжд. Истината е смяната с друг фар. Това побългаряване го правят автоджамбазите като подготвят кола за продажба. Или при покупка на автомобил със счупен фар, за минаване пред застрахователи.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
rafa224 написа:Cinder написа:rafa224 написа:И като ги срежете какво? После ще станат нови ли? Големи майстори сме в побългаряването
За кое се изказвам неподготвен? Опитвали сме да сменяме стъкло на Е70. Дори не го рязахме а успяхме да го отворим и сменим стъклото, но естествено фара не е като нов и независимо, че го направихме много добре си личи, че е отварян и се просмуква влага след време при дъжд. Истината е смяната с друг фар. Това побългаряване го правят автоджамбазите като подготвят кола за продажба. Или при покупка на автомобил със счупен фар, за минаване пред застрахователи.
А като искаш да смениш ринговете, как ще го направиш, на колегата Cinder са му сменени ринговете с umnitza и светят уникално, а това че са срязани фаровете не виждам какъв е проблема, ако е направено качествено.... последния път на срещата валеше дъжд и не видях да са му запотени фаровете !!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Аз съм рязал моите фарова, въпреки, че им нямаше нищо - рязах ги, за да сменя ринговете. Да, личи им, че са отваряни, но само ако е отворен капака на колата и се загледаш отгоре на фара. Единствено, което си личи там, е силикона, но реално ако не ти кажа, че фаровете са отваряни и че там има силикон, няма да го забележиш, защото е черен и се слива с "фона". Фаровете ми не се потят като вали. Има хора, които се занимават професионално с това - могат да ти отворят (срежат) фара, да го почистят и да го направят да изглежда като нов и след това да го затворят така, че да не се поти. Естествено ще има някакви следи по корпуса на фара, но както казах, те са минимални и се виждат само ако се вгледаш при вдигнат капак.

- rafa224
- старши ентусиаст
-
Моето решение беше фейсови фарове 2012 г. от ebay. 

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Сега ако си и признаеш и ти какви побългарявания си им спретнал за да заработят ... 

Only dead fish follow the stream...
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Аз ще кажа за Е90, че с колегата Atsalov успешно подкарахме LCI ксенон на моя халоген с FRM2, който кодирахме за ксенон и малко разменихме два пина 

Да попитам в тая тема могат ли да се смени водача на фар на БМВ е60 преди фейслифта с адаптивни светлини? Има ли да се продават само водачи или трябва да се сменя целия фар за да започнат да завиват?
- rafa224
- старши ентусиаст
-
MadChicken написа:Сега ако си и признаеш и ти какви побългарявания си им спретнал за да заработят ...
Аз съм си признал

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Малко темата стана "всеки да си признае магарийките"
Колеги имам проблем с адаптивни светлини на е60 не се движат нито при палене нито в завой... зелената лампичка до автоматичен режим мига постоянно а диагностиката ( Rheingold ) казва че изобщо няма връзка с AHL и модула е червен първо проверих бушон номер 70 който уж е за адаптивните но е ОК и следващото което намерих че може да е проблем е управлението примерно буксата .... та някой знае ли къде точно е това управление на AHL да проверя и него или ако някой има други предположения моля да сподели
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Не си достатъчно подробен да кажеш коя година е колата,защото управленията са различни. Но да предположим че е преди 2005,така че свали си жабката и ще видиш модула пред теб.
Аз искам да попитам за ангелските очи преди фейса. Тъй като светят доста слабо и гледанх насам - натам и видях, че има вариант да се сменят крушките за да светят по-силно. Дори при колегата Бабуна има. Искам само да попитам има ли вариант да си останат цвят "амбър" (т.е. други крушки, а не тези от линка) , защото тези крушки ги правят бели, а ми изглежда доста селско на е60
http://proparts.bg/product/46/led-angel ... w-e65.html <- ето за какво говоря.
http://proparts.bg/product/46/led-angel ... w-e65.html <- ето за какво говоря.