Избор на тампони за носачи на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Избор на тампони за носачи на Е46
Тампоните имат точна позиция на набиването.
Не знам там където си ходил дали са гледали да набиват тампоните в абсолютно точната им позиция.
Ако малко се разминава тампона от правилната му позиция, то точно това става. За нула време са фира.
Не знам там където си ходил дали са гледали да набиват тампоните в абсолютно точната им позиция.
Ако малко се разминава тампона от правилната му позиция, то точно това става. За нула време са фира.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Избор на тампони за носачи на Е46
Да, предположих че точно така е станало. Но пък това усилено мейле и то се изложи. За сега съм се насочил към лемфьордер или другия вариант е да се бръкна за оригинални. Държа да вози комфортно
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- torettos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше: BMW(e46) 143 hp. (N42B20)
- Мечтае да кара: Ново BMW
JTD написа:Тампоните имат точна позиция на набиването.
Колега, отговора ти ми дава отговор на мен, защо MEYLE HD (който купих в началото на лятото) дадоха фира за 5000 км... ****

Сега се чудя между полиуретанови или тези българските за 15 лв. от Казанлък...

- mitko_506
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 330d
Гледам колегата bai_ILIA , че ще сподели мнението с тампоните на MAYLE HD след мяната, ако ги е сменил и темата е позамряла малко.
Друго искам да питам тези които не са доволни от MAYLE HD само тампона или и от тези със стойката?
Друго искам да питам тези които не са доволни от MAYLE HD само тампона или и от тези със стойката?
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
mitko_506 написа:Гледам колегата bai_ILIA , че ще сподели мнението с тампоните на MAYLE HD след мяната, ако ги е сменил и темата е позамряла малко.
Моите ги сменявах при Ники - само тампоните (Mayle HD), вече 10к няма проблем. По това което е написано по нагоре в темата явно трябва да се сменяват от този който знае какво прави.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Здравейте смених тампоните на носачите с Mayle HD и минах на реглаж,но колата вози доста по-твърдо.
Ще омекнат ли като се покара или така ще си остане.
Каква е разликата между Lemforder и Mayle HD
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
streetracing12 написа:Здравейте смених тампоните на носачите с Mayle HD и минах на реглаж,но колата вози доста по-твърдо.
Ами Лемфьордер-а е по мек .. за нашите красоти е по резонен, според мен .. от ХД серията, може би биалетките да са ми изкарвали уж повече ..