Радиото забива
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- stenlipk
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
- Детайли за колата: Най-лъскавата скъпа таратайка....
Радиото забива
Здравейте колеги...От време на време ми забива радиото...Както си слушам и спира да свири,съответно гасне и мид-а и стои само часовника.След време се оправя понякога след 1 мин понякога след 1 час.Някакво предложение?
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Re: Радиото забива
Изкарай го и виж какво става с буксите, Вади се лесно махаш копчето за усилване-намаляне на звука и там има един отвор пъхаш малка отверка и въртиш на ляво.По принцим буксата му се вади много трудно и не вярвам да е от там но знае ли човек другия вариант е самото радио да не му е добре
https://www.youtube.com/watch?v=bMDWjKclBWc
https://www.youtube.com/watch?v=bMDWjKclBWc

- stenlipk
- младши ентусиаст
-
Знам аз го свалях даже и бушона вадих но пак си го прави...
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- stenlipk
- младши ентусиаст
-
Профешънал рдс с касетка а мид-а е без бк и телефон
- ares2
- старши ентусиаст
-
инсталацията ти тръгва от ляво в багажника. там е буксата 12 пина бяла, която захранва целя аудио сноп. провери дали там нещо не се е разместило. Другото за което се сещам е да намериш едно радио за проба и да покараш с него. Не ми се вярва самият мид да е откачил..
но
но

- stenlipk
- младши ентусиаст
-
Супер си колега...размърдах буксата отзад и тръгна...Ще огледам утре да видя защо така се ебава...Благодарско

- ares2
- старши ентусиаст
-
там може да влиза вода понякога и тази букса корозира от това
или пък ако е отваряна и не е затворена добре пак прекъсва.
тя се вади много трудно ако не е пипана или разкопчавана скоро
или пък ако е отваряна и не е затворена добре пак прекъсва.
тя се вади много трудно ако не е пипана или разкопчавана скоро
- SHeRiFa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ е39 2.0i
- Мечтае да кара: Е38 4.4i
И то не точно вода ,а конденз.Когато сутрин е хладно,тенекията е студена и при вдигането на температурата вътре се получава конденз,защото няма никаква изолация.Даже аз имам проблем с ченджъра явно самото око(четеца) се замъглява и 1-воначално не иска да чете дисковете 

Andare Dopo Dio!
- ares2
- старши ентусиаст
-
на някои коли съм виждал че са облечени стените на багажника с нещо като плат
но конденза си се получава на самите модули.. все пак когато е -20 и пуснеш радиото то започва бавно да се затопля.. има логика
много от модулите са с корозирали капаци от това наблюдавам
но конденза си се получава на самите модули.. все пак когато е -20 и пуснеш радиото то започва бавно да се затопля.. има логика
много от модулите са с корозирали капаци от това наблюдавам
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Да питам и аз за тази букса отзад, бялата. При мен вървят 4 кабела за радиото, но освен тях от отпред от радиото идват и още четири, два по два оплетени черно с кафяво по тънки и по дебели. Поразрових във вдс-а но не намирам много инфо, излиза ми нещо за телефон ли, за топ хи-фи ли? Тези кабели вървят от отпред и не излизат след това на другата букса, но ги има.
Колата ми беше с обикновен рдс, а и по вин е така. Дали има някаква подготовка за телефон? И евентуално в какво се изразява тази подготовка? Мерси!
Колата ми беше с обикновен рдс, а и по вин е така. Дали има някаква подготовка за телефон? И евентуално в какво се изразява тази подготовка? Мерси!

- ares2
- старши ентусиаст
-
Иво това е подготовката за телефон.
тези кабели трябва да идат до говорителите, които на коли с телефони са двунамоткови 4/4 ома. кабела тръгва като един и после е разклонен на дясно и на ляво. обикновено и някои врати имат окабеляването. други пък не.
аз прекарах кабела, но моя телефон проговори през дсп усилвателя и тези кабели се оказаха ненужни..
останалото от подготовката е евентуално антена на задното стъкло.. опция за контрол на телеофна от някои модул. лично до сега не съм виждал да са слагали другия сноп кабели към подлакътника..
има и едно кабелче за микрофона към предната част на тавана което вероятно върви някъде напред с общия поток също.. то е жълто, черно и някъв екран... понякога пак черен цвят
тези кабели трябва да идат до говорителите, които на коли с телефони са двунамоткови 4/4 ома. кабела тръгва като един и после е разклонен на дясно и на ляво. обикновено и някои врати имат окабеляването. други пък не.
аз прекарах кабела, но моя телефон проговори през дсп усилвателя и тези кабели се оказаха ненужни..

останалото от подготовката е евентуално антена на задното стъкло.. опция за контрол на телеофна от някои модул. лично до сега не съм виждал да са слагали другия сноп кабели към подлакътника..
има и едно кабелче за микрофона към предната част на тавана което вероятно върви някъде напред с общия поток също.. то е жълто, черно и някъв екран... понякога пак черен цвят
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Ясно, мерси за отговора!
Не съм мислил да слагам телефон. А и смятам да слагам нави и дсп така че ще отпадне и при мен това окабеляване.

- ares2
- старши ентусиаст
-
много е вероятно като събереш инсталацията за нави с дсп да е имала и телефон колата донор така, че ще имаш опция за напред
- Comrade
- Потребител
-
- Кара: E39 525d Touring
Здравейте колеги , имам същия проблем като съм с голямата навигация , та тъй като не съм на ясно потоците същите ли са , тоест пак ли да гледам отзад при джейнджъра ?
П.с - понякога спира и когато работи на място и ако спра радиото и го пусна пак се оправя ( понякога )
П.с - понякога спира и когато работи на място и ако спра радиото и го пусна пак се оправя ( понякога )
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2