Скърцане при натискане на съединител
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 02
Скърцане при натискане на съединител
Здравейте колеги ! 1. Още от както купих колата като натисна съединителя се чува едно скърцане,проблеми нямам със самия съединител отделя си нормално не буксува,но ме дразни как скърца като някоя жигула..... Някой да е имал подобен проблем и как го е решил евентуално ?
2.Също така искам да ви попитам още едно нещо.Искам да си сложа фейсови стопове(колата е комби)четох в темата,но за комби нищо не намерих.Какво ми е нужно освен стоповете ? Букси ? Изключване на чековете за крушки ? Съпротивления ? Модули ? Благодаря ви предварително и лека вечер от мен
2.Също така искам да ви попитам още едно нещо.Искам да си сложа фейсови стопове(колата е комби)четох в темата,но за комби нищо не намерих.Какво ми е нужно освен стоповете ? Букси ? Изключване на чековете за крушки ? Съпротивления ? Модули ? Благодаря ви предварително и лека вечер от мен

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: Скърцане при натискане на съединител
Mamar4o написа:Здравейте колеги ! 1. Още от както купих колата като натисна съединителя се чува едно скърцане,проблеми нямам със самия съединител отделя си нормално не буксува,но ме дразни как скърца като някоя жигула..... Някой да е имал подобен проблем и как го е решил евентуално ?
...
Мдаа, на е36-цата е същото. Като я кара някой друг и знам колко натиска съединителя по скърцащият звук

- JorisssM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 печка
- Мечтае да кара: M5
Същия звук го имам на моята е39-ка. Предполагам че движещото съединение е пресъхнал и иска смазване 

И аз имах същия проблем, но скърцането спря от самосебеси след няколко месеца... И все още всичко работи нормално 

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Аз още си го имам почти 3 години 40 000км чува се от долната помпа 

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега пробвай със смазка под формата на спрей,при мен лично се оправи от това,успех 

Нищо лично ,Просто бизнес !
6 мнения
• Страница 1 от 1