странно щракане отзад , дифф???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
странно щракане отзад , дифф???
значи след няколко екстремни завъртания някои ги наричат слънца
та изведнъж почна нещо да щрака отзад и почна да прескача все едно са се отронили зъби.за момент си помислих че е испаднала някоя пулооска
и почнах да се чудя за човек с въже да ме тегли.щракаше наскорост щракаше и поинерция но след като го подкарах 20-30 м се оправи и се прибрах.сигурно се е наместило
ма кво ли е то 

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
ще те остави някъде.
най вероятно е пиньон и корона. по-добре го закарай да го отворят преди да блокира и да стане целия на сол. преди време карах така с един щракащ диф и в един момент като зацепи и стана монолитен:) като го отворихме не се разбираше, къде е касетата, кое е планети, кое са сателити, беше станал на стугарник
най вероятно е пиньон и корона. по-добре го закарай да го отворят преди да блокира и да стане целия на сол. преди време карах така с един щракащ диф и в един момент като зацепи и стана монолитен:) като го отворихме не се разбираше, къде е касетата, кое е планети, кое са сателити, беше станал на стугарник

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
ако е счупен диф би следвало да щтрака постоянно без да изчезне звука, аз мисля че е било от полуоска която се е закеркенечила след напъна и след това се е самонаместила
NAPSTERS написа:ако е счупен диф би следвало да щтрака постоянно без да изчезне звука, аз мисля че е било от полуоска която се е закеркенечила след напъна и след това се е самонаместила
Изчезва звука. Не знам как, но при мен изчезваше. Наместваше се някък, зацепваше и сработваше, но не за дълго. По пулооски, карета нямаше никакъв проблем. Проблема беше в пиньона.
Погледни на линка за какво става въпрос.
[img=http://img215.imageshack.us/img215/4044/suspe36rsubframe1lgeh4.th.jpg]
[img=http://img215.imageshack.us/img215/4044/suspe36rsubframe1lgeh4.th.jpg]
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
абе днес видях че нещо вътре в диффа иска да излезне навън
пробило си е малка дупка от долу даже и масло капеше но вече май е истекло 

13 мнения
• Страница 1 от 1