НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: НВ-ВМХ
http://m.dnevnik.bg/intervju/2015/03/31 ... =interview
айде честито. сега и добавки няма да може да се внасят ...
айде честито. сега и добавки няма да може да се внасят ...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В Норвегия правят допинг проби във фитнес центровете.
Тук ако направят нещо подобно ще счупят зобомера

- steeN
- старши ентусиаст
-
Мен не ми е ясно кво са им виновни тия по залите за тва, че се осраха в националния... ама здраве да е (играта на думи е нарочна
)

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И им дали замърсени добавки... Доколкото помня ги бяха хванали със сериозен зоб, а според статията им замърсили витамин Ц-то.

- steeN
- старши ентусиаст
-
НВ-ВМХ
Илюминатите най-вероятно хаха
Седят без работа от министерството и се чудят от къде да откраднат да имат заплата...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
От всички спортове най-много обичам да гледам вдигане на тежести и при положение, че самия Господ бог на щангите е българин да сме толкова зле .. направо ми идва да си изям ущите
Добре, че ги има в тубата всички стари състезания та от време на време да си гледам с кеф.

Добре, че ги има в тубата всички стари състезания та от време на време да си гледам с кеф.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ма той абаджиев си беше химик, и с него цяла лаборатория...ама дойдоха други времена..
Едно време по залите в студенски повечете, дето "късаха билетчетата", бяха от нса и ти правеха рецепти с бианабол(който беше свободен по аптеките) и т.н... пирамиди, тогава креатин (примерно) можеше да се купи само от едно място в сф и ти го мери на грамаж, се едно купуваш кока....ся гледах по твото как някъв бодибилдър има магазин, и набута сумати кутий лайан + някви чувалчета като кучешка храна, и му вика на репортера е тва е за месец...ужаст
Едно време по залите в студенски повечете, дето "късаха билетчетата", бяха от нса и ти правеха рецепти с бианабол(който беше свободен по аптеките) и т.н... пирамиди, тогава креатин (примерно) можеше да се купи само от едно място в сф и ти го мери на грамаж, се едно купуваш кока....ся гледах по твото как някъв бодибилдър има магазин, и набута сумати кутий лайан + някви чувалчета като кучешка храна, и му вика на репортера е тва е за месец...ужаст

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Е те па щото не са химици сегашните
Верно дойдоха други времена ама на шуробаджанащина и простотия та изгониха човека, дето постави целия свят тежкоатлети на колене пред нашите щангисти.
Верно, взимали са и вероятно по много но тренировките всеки ден до максимални повторения, без почивка, без събота, без неделя.. единствения почивен ден е бил 01.01. Импровизираните състезания за да привикнат с атмосферата и т.н. и т.н.. Човека е имал уникална и резултатна методика.
Имаше един бакшиш преди години в една зала, хърбав, гърбав.. и само повтаряше "аз като се назобя". Повтаря го тва 2 години и накрая се назоби.. ми същата работа, само дето зеноса бионабола. Та не е само до химия. Много ми е тъпо като вземат да отричат спортисти като Армстронг, Бен Джонсън и други от тоя калибър, щото ги хванали със зоб. Това са таланти едно на милион, а химията ги поставя на равно начало с всички останали защото такава е ситуацията. Ако всички бяха чисти тези пак щяха да са непобедими шампиони.

Верно, взимали са и вероятно по много но тренировките всеки ден до максимални повторения, без почивка, без събота, без неделя.. единствения почивен ден е бил 01.01. Импровизираните състезания за да привикнат с атмосферата и т.н. и т.н.. Човека е имал уникална и резултатна методика.
Имаше един бакшиш преди години в една зала, хърбав, гърбав.. и само повтаряше "аз като се назобя". Повтаря го тва 2 години и накрая се назоби.. ми същата работа, само дето зеноса бионабола. Та не е само до химия. Много ми е тъпо като вземат да отричат спортисти като Армстронг, Бен Джонсън и други от тоя калибър, щото ги хванали със зоб. Това са таланти едно на милион, а химията ги поставя на равно начало с всички останали защото такава е ситуацията. Ако всички бяха чисти тези пак щяха да са непобедими шампиони.

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
CTORH написа:Не се ли поотклонихме малко към другата тема?
Хаха, и аз това си мислех,но ми стана много интересно, бум бум е 100 процента прав според мен
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- CTORH
- младши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:CTORH написа:Не се ли поотклонихме малко към другата тема?
Хаха, и аз това си мислех,но ми стана много интересно, бум бум е 100 процента прав според мен
Абе специално в тоя случай не съм напълно съгласен с бум, защото за мен химията и спорта би трябвало да са абсолютно несъвместими неща. Никакъв компромис не трябва да има за който и да е спортист, хванат с подобни препарати. Ако от мен зависеше бих им отнемал медалите и от предходни години, както и парите, които са им дадени за въпросните постижения, ако разбира се се докаже, че умишлено я е взел въпросната химия. В крайна сметка спорта трябва да се свързва със здраве, а не спортисти на по 25-30 години да измират като гниди.
Но това си е лично мое мнение и наистина е друга тема, която мисля, че не е редно да продължаваме да я обсъждаме в темата ни за здравословно хранене.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Колега, не си разбрал или може би прочел внимателно-моля те ,не го приемай като заяждане
Самият автор на темата е дори против добавките,но от него или нас не зависи какво се случва в световния профи спорт
А и всъщност автор на темата е пак бум-бум,та щом той е преценил да се отклони ,пак казвам,
на мен ми беше интересно 

Това са таланти едно на милион, а химията ги поставя на равно начало с всички останали защото такава е ситуацията. Ако всички бяха чисти тези пак щяха да са непобедими шампиони.
Самият автор на темата е дори против добавките,но от него или нас не зависи какво се случва в световния профи спорт

А и всъщност автор на темата е пак бум-бум,та щом той е преценил да се отклони ,пак казвам,

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Нарочно вкарах примера с бакшиша за да не сме съвсем офтопик
Само с химия не става.
Аз също не съм съгласен, но е факт. Няма и как да се промени, докато има професионален спорт той ще е тясно свързан с непозволено суплементиране. Ако някой го хванат така или иначе наказанията са жестоки. Отнемат се титли и медали, при повторно нарушение наказанието е забрана за състезателна дейност завинаги. Мисълта ми е, че тотално се отричат постиженията на един спортист само защото са го хванали. А тези, които не са все едно са чисти.

Аз също не съм съгласен, но е факт. Няма и как да се промени, докато има професионален спорт той ще е тясно свързан с непозволено суплементиране. Ако някой го хванат така или иначе наказанията са жестоки. Отнемат се титли и медали, при повторно нарушение наказанието е забрана за състезателна дейност завинаги. Мисълта ми е, че тотално се отричат постиженията на един спортист само защото са го хванали. А тези, които не са все едно са чисти.
- CTORH
- младши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Колега, не си разбрал или може би прочел внимателно-моля те ,не го приемай като заяждане
Това са таланти едно на милион, а химията ги поставя на равно начало с всички останали защото такава е ситуацията. Ако всички бяха чисти тези пак щяха да са непобедими шампиони.
Самият автор на темата е дори против добавките,но от него или нас не зависи какво се случва в световния профи спорт![]()
А и всъщност автор на темата е пак бум-бум,та щом той е преценил да се отклони ,пак казвам,на мен ми беше интересно
Няма проблем, не го приемам като заяждане. Не е невъзможно поради недоглеждане/невнимание/разсеяност да разбереш погрешно някой.

Знам кой е автор на темата и против кои добавки е, следя и двете теми от началото. Аз точно за това и казах "специално в тоя случай", защото иначе почти винаги мненията ни съвпадат.

Иначе да, за съжаление химията наистина приравнява истнските таланти с всички останали, факт.

bum_bum написа:Мисълта ми е, че тотално се отричат постиженията на един спортист само защото са го хванали. А тези, които не са все едно са чисти.
Да, така вече съм съгласен. Никой не е чист и наистина е малко цинично, при положение, че всички "зобят", да се демонстрира няква злоба към този, който са го хванали, само щото е имал малшанса точно него да го гепят, а всъщност всеки един от останалите със същия успех би могъл да бъде на неговото място. Де да можеше да ги изловят всички наведнъж, тогава щеше да се промени картинката.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Има адски много кал в спорта у нас ... Иван Абаджиев още от 70-те са го заяли, а след 84 и по партийна линия, когато размазаха руснаците. Сидни, Сеул.... И никога не е спирало. И все пак 80 Европейски, 60 световни титли и над 450 потрошени световни рекорда, няма как да излезнат от историята
Пък и не е само той. Нешка Робева ...има и още за изброяване. Малко и в теорията на конспирациите можем да влезнем. Няма как малка мизерна държавица, без средства да мачка наред по световните подиуми и да остане безнаказано
Има една книжка на Райна Бърдарева - История на Олимпийското движение. На който му е интересно да метне едно око.
И аз потренирах плуване навремето 10-на години и след зверския бохтун ежедневно идват и състезанията. В детска възраст е лесно да блестиш ако си по-всеотдаен и трудолюбив и се раздаваш доволно. Обаче, като преминеш в юношеската се усеща, че нещо вече не е като трябва, въпреки всичко. И точно тогава се появява и доктора с чашката "витаминчета" да ти разсее вътрешните съмнения
.
Никой не е малоумен, да ходи на състезание под стромба

И аз потренирах плуване навремето 10-на години и след зверския бохтун ежедневно идват и състезанията. В детска възраст е лесно да блестиш ако си по-всеотдаен и трудолюбив и се раздаваш доволно. Обаче, като преминеш в юношеската се усеща, че нещо вече не е като трябва, въпреки всичко. И точно тогава се появява и доктора с чашката "витаминчета" да ти разсее вътрешните съмнения

Никой не е малоумен, да ходи на състезание под стромба

Ubi dubium, ibi libertas