Правителствени БМВ-та

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Правителствени БМВ-та

Мнение от zAcK » 19 Ное 2006, 0:01

Това вече е по-добре. Като ще ни харчат парите за глупости, поне да е нещо яко. Само дето не знам какви са тия 40 нови БМВ-та дето ще струват 1.250.000 лв. Може би 1-ва серия без двигатели. Да чуя вашето мнение.

http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2470&sectionid=2&id=0000304

P.S. Към колегата kam_tod : Колега извинявай. Почвам да те разбирам защо си недоволен от модераторите. Няколко от тях питах човешки и никой не ми обясни зашо не ми оправят темата и след това отключат. Даже 2-ма не ми отговориха :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 19 Ное 2006, 0:30

Сигурно им ги дават с отстъпки сериозни, това е повече от ясно.

П.П. За темата на мен явно не си ми писал, драсни едно л.с. да обясниш за какво става дума, че явно съм пропуснал аз :)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 19 Ное 2006, 0:37

---Кой знае.Тънкана ми се струва. :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 19 Ное 2006, 0:47

Вижте сега,винаги ще кажат някаква смешна цена,за да няма народно недоволство,защото ако кажат 7000000лв,веднага ще започнете да псувате в форума ;)

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Re: Правителствени БМВ-та

Мнение от SlipKnoT » 19 Ное 2006, 0:55

zAcK написа:Това вече е по-добре. Като ще ни харчат парите за глупости, поне да е нещо яко. Само дето не знам какви са тия 40 нови БМВ-та дето ще струват 1.250.000 лв. Може би 1-ва серия без двигатели. Да чуя вашето мнение.

P.S. Към колегата kam_tod : Колега извинявай. Почвам да те разбирам защо си недоволен от модераторите. Няколко от тях питах човешки и никой не ми обясни зашо не ми оправят темата и след това отключат. Даже 2-ма не ми отговориха :evil:

К'фо си се разциврил бе.. неможе да се оправи.. или поне не от "модовете".. ето пусна си нова тема за глупавата статия дето едва ли засяга някои..

Тука никои не е заплата та да седи нон-стоп и да отговаря на ЛСта, да оправя теми и т.н... събота е не всички си седят в къщи и чакат да оправят форуми..

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 19 Ное 2006, 1:32

SlipKnoT написа:
zAcK написа:Това вече е по-добре. Като ще ни харчат парите за глупости, поне да е нещо яко. Само дето не знам какви са тия 40 нови БМВ-та дето ще струват 1.250.000 лв. Може би 1-ва серия без двигатели. Да чуя вашето мнение.

К'фо си се разциврил бе.. неможе да се оправи.. или поне не от "модовете".. ето пусна си нова тема за глупавата статия дето едва ли засяга някои..

Тука никои не е заплата та да седи нон-стоп и да отговаря на ЛСта, да оправя теми и т.н... събота е не всички си седят в къщи и чакат да оправят форуми..

:D Не се нервирай толкова. Не съм казал, че съм им писал днес. Важното е че темата я има, а и ми отговориха на ЛС
Peace :D :D :D

Най ми хареса:
"Според изследване на портал "Европа" България е сред европейските страни, които харчат най-много средства за поддържане на депутатските автомобили - над 1.12 млн. евро" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 19 Ное 2006, 5:59

Миналата година баба ми ме пита колко съм платил за новото си колело. . . казах и че е било 300лв. . . . а всъщност беше около 1000лв. Нормално е да се послъгва.

За съжаление, много хора в България (не по собствена вина) нямат реална представа за парите. Ние чуваме 1.2 милиона и се чудиме защо толкова малко, но за много хора, тази сума е 100години доход и няма начин те да приемат че правителството харчат тези пари по коли. А представете си ако беха казали истинската сума.

А Чочо, само не разбрах ти що си се разцвилил . . . има какво да се каже по темата, и то доста . . . и късае всеки един човек който плаща данъци.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Ное 2006, 10:54

Преди време Туртурелчо бешо обяснил, че при желание от страна на правителствена институция колите се дават почти без пари, просто защото се печели от рекламата че правителството кара БМВ и от престиж че марката се използва за такива важни цели като разнасянето на депутатски задници насам натам ;)
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 19 Ное 2006, 13:17

WeiSTD написа:А Чочо, само не разбрах ти що си се разцвилил . . . има какво да се каже по темата, и то доста . . . и късае всеки един човек който плаща данъци.

Ми като не си разбрал не говори..
И като късае какво.. ще се върнеш от Австралия и ще ги осъдиш ли?

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 19 Ное 2006, 14:37

SlipKnoT написа:
WeiSTD написа:А Чочо, само не разбрах ти що си се разцвилил . . . има какво да се каже по темата, и то доста . . . и късае всеки един човек който плаща данъци.

Ми като не си разбрал не говори..
И като късае какво.. ще се върнеш от Австралия и ще ги осъдиш ли?

Исках да кажа че ти тръгна да плюеш темата, очевидно щото си ядосан на зак, въпреки че самата тема е интерестна и актуална . . . Това какво ще права с информацията от темата и как това ме късае мене е друг въпрос. :winky:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 19 Ное 2006, 14:50

А бе не знам в БГ нещо да се прави само с цел реклама. И има по-голяма вероятност тия БМВ-та да са продадени по-скъпо отколкото струват, лекичко ей така под масата с някой друга тлъста сума. Не вярвам някой от тия хиени да се прецака. Или пък са продадени супер евтино ама съппорта им след това ще е 20 пъти отгоре на центата, което си е още по-добре, защото хем реклама, хем след това регулярно пристигат в касичката на евреина едни хубави пари от рода на 400х40 лв. за смяна на масло и т.н :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 19 Ное 2006, 15:08

Гледах колите в някъкъв вестник на снимка и бяха Е46,но не знам с какви двигатели са,така че цената им е що годе реална

Назад към Извън Темата