Ужасно стържене отзад
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Ужасно стържене отзад
Колеги вчера се правих на дрифтър и отзад се появи някакво гадно стържене. При каране в права линия нямаше никакви паразитни шумове но при завой моментално почваше да стърже нещо. Покарах я 1-2 мин и всичко се оправи от самосебе си. Колата е 98ма 540и автоматик. Какво може да е било въпросното стържене ?
- stenlipk
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
- Детайли за колата: Най-лъскавата скъпа таратайка....
Re: Ужасно стържене отзад
И при мен се е случвало като се правя и аз на дрифтър...Влиза камъче между накладките и диска и започва да стърже...Поне при мен беше така
При теб може и друго да е..зависи на каква настилка си го правил...

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
stenlipk написа:И при мен се е случвало като се правя и аз на дрифтър...Влиза камъче между накладките и диска и започва да стърже...Поне при мен беше такаПри теб може и друго да е..зависи на каква настилка си го правил...
на мен това на Е36-цата ми се случи и направо ми изкара акъла..

Съмнява ме да е камъчка,беше на паркинг и нямаше много камъчки. Имам странното предчувствие че звука идваше някъде отзад от дифа. А и няма логика да е камъче защото при каране в права линия не се чуваше нищо но завия ли на някаде веднага почваше да стърже.
- stenlipk
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
- Детайли за колата: Най-лъскавата скъпа таратайка....
Еее при теб е друг въпроса...при мен си стържеше постоянно и след няколко рязки спирания се оправяше....
5 мнения
• Страница 1 от 1