С 325 Кабрио и мръсна газ в панаира

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 09 Окт 2003, 9:07

Хм, Роска, успя да ме вкараш в размисли.... :bchug:

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 09 Окт 2003, 10:25

Лекарството е да останеш без БМВ за 6 месеца...
Пак си оставаш фен до гроб на марката, но поне се охлаждаш малко...

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 09 Окт 2003, 12:13

Alpina написа:Лекарството е да останеш без БМВ за 6 месеца...
Пак си оставаш фен до гроб на марката, но поне се охлаждаш малко...

Не съм сагласен .Значи наблюдавах DA WOLF , неговата is-ka не бе палена от 2 месеца беше разглобена и прашасала без калник и броня,нямаше го половината от агресивния тунинг ,но оня ден я запалихме и подкарахме винаиги съм знаел , че колата варви много ,но тоя пат направо се учудих тя вартеше до 3-та сас 17-ките. Тои и се радваше като дете на новогодишен подарак. Караше по улиците и шиеше всиччко наред , за 15 мин. нито една кола или мотор не ни изпревари,нито един завой не бе взет по правилника. Както казах по горе колата беше без регистрационните номера,без калник и др. (достатачно основателни причини да го спрат полицаите ), но него не го интересуваше , че хванат ли го без книжка още две години няма да я види . На края прегърна едното от кучетата и започна да му приказва за БМВ-то, а вички около него бяхмв онемяли. :shock: :shock:
Така ,че не вярвам да се охлади и след 20 години.

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 09 Окт 2003, 15:54

Няма лек ей :!: Ако някой преди време ми беше казал че някой ден ще мечтая да имам Е21 или :bowdown: Е24 щях да му кажа :arrow: Ти ЛУД ли си ве къв си :?: Всеки живее в заблуда,но рано или късно се осъзнава и намира правилния ПЪТ :!: И той е осветен от Неговия ЕНТУСИАЗЪМ и желание да има СВОЕТО БМВ :!:
АМИН.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetoslav » 09 Окт 2003, 17:48

Момчета,аз исках само да споделя едно преживяване.Знам,че като говоря за БМВ тук не пикая срещу вятъра и къде,ако не тук напиша за тази случка 8)
За мен БМВ е страст,мания,но тя все пак не определя начинът ми на мислене и светогледът извън темата автомобили.Това е онази част - казвам му екстра в живота.
Затова човек се труди,развива,има цели,амбиции - за да ги постига.А дали те имат материален или нематериален характер - това е строго индивидуално и за самия момент.
Ако все пак се върна на темата БМВ - екстрата в живота ще кажа - усещането и удоволствието,което ми доставя тази кола,ме кара да се надъхвам още повече,да се развивам още повече - защото излизат Е46,М3,645...
Требе да се гонкат новите екстри с кожен салон.разбирате ме,нали.
Но това е само една част от всичко,което аз изпитвам ежедневно,както и всички вие.Всеки има приятели,жени,семейства,работа и т.н.за които също човек постоянно мисли.

А за мен БМВ се остава начин на живот - с много газ на високи оборотки,но направено с чар и грация.
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 09 Окт 2003, 20:50

След тези душевни излеяния , аз нямам какво да кажа. Освен това че наред с манията ми покрай BMW влизайки в този форум аз се запознах с много нови хора от различни градове което за мен също е много важно.Каде другаде освен на събори и на наши сбирки можеш да се приближиш до някой и да се запознаете е така заради общия ви интерес?(на мен лично само тук ми се е случвало)
Member of HATER CLUB... soon coming
От всичко най-мразим прани дънки и BigBrother!

Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории