Angel eyes

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Angel eyes

Мнение от paxtara » 04 Ное 2014, 13:57

pimpo написа:Това е нормално и не трябва да те притеснява. Това е утечка през лайт модула, докато той е "буден". Като заключиш колата и изчакаш ще изгаснат напълно.
Ако те дразни, можеш да ги прекараш през реле или да включиш товарно съпротивление.

Благодаря колега ,само да кажя че и лампите ми светеха вътре за изгорели крушки и много ме дразнеше , решението ми беше да сложя и оригиналните крушки само че вътре под капака и така и отечка няма и лампите вътре несветят...
BMW

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318ci е46'01

Мнение от Manuel » 07 Мар 2015, 22:59

Колеги от къде мога да закупя реле за angel eyes, че са свързани към габарита и ми дава грешка за изгоряла крушка?

ентусиаст
Аватар
Кара: Сива Бима
Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
Детайли за колата: Лачена

Мнение от hacker4eto1 » 08 Мар 2015, 13:43

Manuel написа:Колеги от къде мога да закупя реле за angel eyes, че са свързани към габарита и ми дава грешка за изгоряла крушка?

отиваш в някой магазин за електроника и искаш реле за кола (даже някой са фабрично със ушенце за захващане) и си готов.
Изображение
Последен проект https://youtu.be/oRvrTuwa_Rg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Manuel » 08 Мар 2015, 14:35

hacker4eto1 написа:
Manuel написа:Колеги от къде мога да закупя реле за angel eyes, че са свързани към габарита и ми дава грешка за изгоряла крушка?

отиваш в някой магазин за електроника и искаш реле за кола (даже някой са фабрично със ушенце за захващане) и си готов.

Примерно някой номер на реле може ли да предложиш?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 08 Мар 2015, 16:10

Manuel написа:
hacker4eto1 написа:

Номера е без значение важното е да е 12 волта с нормално отворени контакти. Има Руски 30 ампери с цокъл за 5 лв.
но ангелите за да светят заедно с блафоните можени и без реле :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Manuel » 08 Мар 2015, 17:34

oci написа:
Manuel написа:
hacker4eto1 написа:

Номера е без значение важното е да е 12 волта с нормално отворени контакти. Има Руски 30 ампери с цокъл за 5 лв.
но ангелите за да светят заедно с блафоните можени и без реле :yes:

Може ли малко инфо как се навързват направо към плафоните и примерно искам да ги навържа така, че като включа на габарит да светят и те но без да дава на таблото изгоряла крушка :oops:

Потребител
Аватар

Мнение от toi » 20 Мар 2015, 20:42

Колеги значи Angelite ми са свързани към габарита и на таблото ми свети, че имам изгоряла крушка какво е решението? Ако примерно взема плюс от контакт и минус от габарита дали ще се оправи или какво мога да направя? Искам да ми светвa angel eyes-а при светване на габарит. :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d
Детайли за колата: M47D20

Мнение от released » 21 Мар 2015, 21:21

Гледах няколко клипа в youtube как се монтират ангелските очи, но.... Виждам разлика при мен и при тези коли на клиповете. Колата е с оригиналният ксенон с пръскачките отдолу под самият фар, преди фейслифта 2000 г. На клиповете, мигачите се отвиват с отвертка, при мен мигачите са нахлузени, без винт. Другото което е, лайсната под фара е с капаче за пръскачките и са взаимно свързани... Та въпроса ми е, дали трябва да се маха целият фар за да мога да го отворя или не, защото на някои клипове виждам че махат целият фар за могат да го разглобят?!?!?!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 545i
Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe

Мнение от Wierdo » 21 Мар 2015, 23:26

Можеш да ги отвориш без да ги сваляш, но трябва да махнеш лайсната с пръскалката. Достатъчно е да свалиш капачето на пръскалката, после лайсната се сваля като по клипчетаа :) Дано някой колега, който е свалял пръскалката да сподели. Мисля, че ако потърсиш, ще откриеш и клипче на кола с пръскалки.

ентусиаст
Аватар
Кара: 318Ci E46, 530GT

Мнение от MMG » 22 Мар 2015, 2:03

Колеги, един такъв въпрос в темата за angel eyes. Гледам, че някои продавачи в ebay и в БГ рекламират в обявите си CCFL ринговете като по-ярки от диодните, което ми се струва странно защото знам, че диодните в момента са значително по-ярки. Аз съм с CCFL и откровено мога да кажа, че не се виждат през деня на ярка слънчева светлина, съответно не може да се разчита на тая като дневни светлини.

В тази връзка - кои са най- ярките рингове за Е46 на пазара?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wierdo » 22 Мар 2015, 9:58

MMG написа:Колеги, един такъв въпрос в темата за angel eyes. Гледам, че някои продавачи в ebay и в БГ рекламират в обявите си CCFL ринговете като по-ярки от диодните, което ми се струва странно защото знам, че диодните в момента са значително по-ярки. Аз съм с CCFL и откровено мога да кажа, че не се виждат през деня на ярка слънчева светлина, съответно не може да се разчита на тая като дневни светлини.

В тази връзка - кои са най- ярките рингове за Е46 на пазара?

Колега, ти сам си задал отговора :D Диодните светят най-силно. На е36цата имам ЦЦФЛи в синкав цвят, на е46цата имам диодни в жълт цвят и на базата на тях съм си правил изводите. Освен това, повече ми харесват диодните (лично на мен поне) най-малкото защото захранването можеш да си го пуснеш, така че да светят когато си на контакт. Не знам какво рекламират наще и ибейските търговци, защото скоро не съм гледал за ейнджъли. Освен да са измислили нов вид ЦЦФЛ, който да свети повече от диодните, ама малко се съмнявам.

ентусиаст
Аватар
Кара: 318Ci E46, 530GT

Мнение от MMG » 23 Мар 2015, 0:05

Wierdo написа:Колега, ти сам си задал отговора :D Диодните светят най-силно. На е36цата имам ЦЦФЛи в синкав цвят, на е46цата имам диодни в жълт цвят и на базата на тях съм си правил изводите. Освен това, повече ми харесват диодните (лично на мен поне) най-малкото защото захранването можеш да си го пуснеш, така че да светят когато си на контакт. Не знам какво рекламират наще и ибейските търговци, защото скоро не съм гледал за ейнджъли. Освен да са измислили нов вид ЦЦФЛ, който да свети повече от диодните, ама малко се съмнявам.

Предполагам, че е така, но ето една примерна обява. Може да е само търговски трик, затова питам, ако има някой, който е поставял такива.

http://olx.bg/novi-angel-eyes-angelski-ochi-za-bmw-e46-i73057254

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wierdo » 23 Мар 2015, 12:53

Определено не съм някакъв ескперт и не искам по никакъв начин да твърдя, че мнението ми е на 100% меродавно. Ако не се лъжа преди време имаше едни диодни ангелски очи, първия вид такива, които бяха с по-малко на брой диоди, отколкото тези дето са достъпни в момента. От тях е възможно да свети повече. Пак казвам, че като паркирам е36 и е46 едно до друго (първата с ЦЦФЛ, втората с диодни) разликата е осезаема. Пак лично мое мнение, е че с диодните е по-културно, защото директно взимаш 12в от кутията с бушоните и евентуално от плафона в краката на пасажера и по този начин не се спират габарити и прочее, както и получаваш ангелски, които светят винаги на запалена кола, без да пипаш копчета (кефи ме и как светят при запален плафон в купето). Другото, което според мен е в + на диодните, е че не се чудиш къде да сложиш баластите на ЦЦФЛ-ите. Като цвят, не мисля че има разлика. Сините диодни ейнджъли имат същия цвят като диодните сини. Аз лично на е46 си сложих жълти диодни, които ми се струва че светят точно като оригиналните ейджъли вграждани от БМВ.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d facelift

Мнение от acidburn-525tds » 23 Мар 2015, 13:17

Здравейте колеги! С обикновен фар съм без ксенон (фейс). Чудя се дали да сложа жълти очи направо на фара или да си сложа биксенон и бели очи. Ако има някои с обикновен фар и жълт ксенон или другия вариант да даде мнение. :bchug:

Потребител
Аватар
Кара: 330i
Мечтае да кара: нещо с "///M" на багажника и около 320 магарета!
Детайли за колата: Мноу Бърза ₪₹¤© с бели джанти О.о

Мнение от donev_90 » 24 Мар 2015, 18:59

acidburn-525tds написа:Здравейте колеги! С обикновен фар съм без ксенон (фейс). Чудя се дали да сложа жълти очи направо на фара или да си сложа биксенон и бели очи. Ако има някои с обикновен фар и жълт ксенон или другия вариант да даде мнение. :bchug:

Аз съм с обикновен фар, без ксенон, преди фейса, с бели ангелски очи и в момента с обикновени крушки, но мисля да сложа бели Philips, важното е на теб да ти харесва :yes:

download/file.php?id=254564&mode=view
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА!

ПредишнаСледваща

Назад към E46