Веждите (калницете) опират в гумите

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Веждите (калницете) опират в гумите

Мнение от inter5io » 03 Мар 2015, 22:28

Здравейте колеги,нов съм във форума и ще ви бъда благодарен ако можете да ми помегнете. Не можах да открия нищо по темата.Проблема е следния, карам е46 330d, наскоро и смених джантите, сложих Brock B4 17цола но се оказа че задните джанти са твърде широки и когато в колата са повече хора или е натоварена при неравности и завой веждите опират в гумите. Самите гуми отзад са 245\35\17 .Имам и фланци не съм сигурен дали са 1,5см или 2см и с тях джантата е прибрана на минимум.Ще се радвам ако някои може да ми помогне и какви са ми опциите.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: го из просото!
Детайли за колата: E46 330d

Re: Веждите (калницете) опират в гумите

Мнение от Urt » 03 Мар 2015, 23:51

Махаш фланците 1-во! И понеже не знам точно какви джанти имаш - по малко ЕТ от 35 (без фланците) не са препоръчителни за E46. Но и не знам какво толкова се чудиш при условие че знаеш че имаш фланци :smoke:

ентусиаст
Аватар
Кара: Сива Бима
Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
Детайли за колата: Лачена

Мнение от hacker4eto1 » 04 Мар 2015, 1:37

Urt написа:Махаш фланците 1-во! И понеже не знам точно какви джанти имаш - по малко ЕТ от 35 (без фланците) не са препоръчителни за E46. Но и не знам какво толкова се чудиш при условие че знаеш че имаш фланци :smoke:

И аз се чудя и се опитвам да си разясня това което колегата е написал:
Имам и фланци не съм сигурен дали са 1,5см или 2см и с тях джантата е прибрана на минимум
Изображение
Последен проект https://youtu.be/oRvrTuwa_Rg

Потребител
Аватар

Мнение от inter5io » 04 Мар 2015, 1:42

Джантите са прибрани на минимум имам в предвид че са прибрани към накладките,махна ли фланците не мога да монтирам джантите :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от inter5io » 04 Мар 2015, 14:14

Urt написа:Махаш фланците 1-во! И понеже не знам точно какви джанти имаш - по малко ЕТ от 35 (без фланците) не са препоръчителни за E46. Но и не знам какво толкова се чудиш при условие че знаеш че имаш фланци :smoke:

Извинявам се , аз не съм обяснил правилно, под джантата е прибрана на минимум имам в предвид че е почти прилепена към спирачния апарат, ако се махне фланеца джантата ще удря в него и няма да може да се монтира. :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 05 Мар 2015, 11:41

Защото не са за 3-та серия тези джанти... или ако се монтират на такава, то иска доработки (интервенции) по веждите.
Купи си М-кови джанти , оригинални за Е46, спорт пакет. Това е най-доброто, което можеш да сложиш на колата си ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 05 Мар 2015, 18:13

ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от inter5io » 05 Мар 2015, 21:07

Благодаря ви за помоща , работата е че не живея в България и няма къде да направя тези операции с раздуването на калниците , най-вероятно ще послушам съвета на Ненко Вранков и ще си взема оригинални Bmw джанти въпреки че ми харесват широки с бордове. Мерси :driving:

Назад към E46