Веждите (калницете) опират в гумите
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Веждите (калницете) опират в гумите
Здравейте колеги,нов съм във форума и ще ви бъда благодарен ако можете да ми помегнете. Не можах да открия нищо по темата.Проблема е следния, карам е46 330d, наскоро и смених джантите, сложих Brock B4 17цола но се оказа че задните джанти са твърде широки и когато в колата са повече хора или е натоварена при неравности и завой веждите опират в гумите. Самите гуми отзад са 245\35\17 .Имам и фланци не съм сигурен дали са 1,5см или 2см и с тях джантата е прибрана на минимум.Ще се радвам ако някои може да ми помогне и какви са ми опциите.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го из просото!
- Детайли за колата: E46 330d
Re: Веждите (калницете) опират в гумите
Махаш фланците 1-во! И понеже не знам точно какви джанти имаш - по малко ЕТ от 35 (без фланците) не са препоръчителни за E46. Но и не знам какво толкова се чудиш при условие че знаеш че имаш фланци 

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Urt написа:Махаш фланците 1-во! И понеже не знам точно какви джанти имаш - по малко ЕТ от 35 (без фланците) не са препоръчителни за E46. Но и не знам какво толкова се чудиш при условие че знаеш че имаш фланци
И аз се чудя и се опитвам да си разясня това което колегата е написал:
Имам и фланци не съм сигурен дали са 1,5см или 2см и с тях джантата е прибрана на минимум
Джантите са прибрани на минимум имам в предвид че са прибрани към накладките,махна ли фланците не мога да монтирам джантите 

Urt написа:Махаш фланците 1-во! И понеже не знам точно какви джанти имаш - по малко ЕТ от 35 (без фланците) не са препоръчителни за E46. Но и не знам какво толкова се чудиш при условие че знаеш че имаш фланци
Извинявам се , аз не съм обяснил правилно, под джантата е прибрана на минимум имам в предвид че е почти прилепена към спирачния апарат, ако се махне фланеца джантата ще удря в него и няма да може да се монтира.

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Защото не са за 3-та серия тези джанти... или ако се монтират на такава, то иска доработки (интервенции) по веждите.
Купи си М-кови джанти , оригинални за Е46, спорт пакет. Това е най-доброто, което можеш да сложиш на колата си
Купи си М-кови джанти , оригинални за Е46, спорт пакет. Това е най-доброто, което можеш да сложиш на колата си

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Благодаря ви за помоща , работата е че не живея в България и няма къде да направя тези операции с раздуването на калниците , най-вероятно ще послушам съвета на Ненко Вранков и ще си взема оригинални Bmw джанти въпреки че ми харесват широки с бордове. Мерси 

8 мнения
• Страница 1 от 1