Антифриз в маслото е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Антифриз в маслото е46
http://hdbox.bg/my_clips.php?action=edi ... tab_uclips
Извинявам се малко за качеството дано може да се види поне малко цвета на маслото.По капачката има пяна вижда се и вътре леко по мотора.Не отричам ,че може да има конденз но не ми се вярва от него да става така за месец от както го сложих.
http://hdbox.bg/w/uc-b99437f7
п.п.Ако има проблем с отваряне на клипа пробвайте с горния линк.Потребителско име logner парола 870522
Извинявам се малко за качеството дано може да се види поне малко цвета на маслото.По капачката има пяна вижда се и вътре леко по мотора.Не отричам ,че може да има конденз но не ми се вярва от него да става така за месец от както го сложих.
http://hdbox.bg/w/uc-b99437f7
п.п.Ако има проблем с отваряне на клипа пробвайте с горния линк.Потребителско име logner парола 870522
Днес като се прибирам от работа вкарах в двора колата.Не я угасих исках да проверя нещо отзад отивам и гледам как от ауспуха една след друга лека по лека си покапват капчици.
- Strike
- Потребител
-
- Кара: Е46 318 CI
- Мечтае да кара: танк у парламенто
Arislan написа:Днес като се прибирам от работа вкарах в двора колата.Не я угасих исках да проверя нещо отзад отивам и гледам как от ауспуха една след друга лека по лека си покапват капчици.
Ако и пушек е излизал , значи нещо се е запалило и колата е пуснала пожарната аларма и гаси затова има капчици

А сега сериозно : Нормално е да има капчици това е в следствие на температурната разлика студен ауспух топъл пушек

и смени си майстора

Ако проблема наистина е в мен ще се радвам много.Действително колата се кара на по къси разстояния зимата но гледам винаги да достигне стрелката на 12 преди да спра.Тогава да попитам ,да предложите някакво масло явно е ,че това в момента не е добро?Има ли някое което е по добро да кажем за такива по кратки разстояния зимата?
- da_ne
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316ti
- Мечтае да кара: 325ti
Най вероятно е конденз. Аз съм с Кастрол и имам същите мизерии на капачката като карам градско на къси разстояния. Като карам извънградско изчезват от капачката и се натрупват на пръчката. Миналата зима и при мене филма беше голям.
На пръчката маслото си изглежда читаво така че карай. Ако края на май, началото на юни е същото положението тогава може да започваш да се притесняваш.
На пръчката маслото си изглежда читаво така че карай. Ако края на май, началото на юни е същото положението тогава може да започваш да се притесняваш.
Така направих следното нещо и за сега това ще е последното до лятото(няма да се вкарвам в повече филми шегувам се
) А то е ,че смених маслото с 5/40 на бмв.Искам само да ви попитам последно нещо за този конденз ,че бях чел в една тема причина за него освен карането на къси разстояния зимата е проблем с клапан на картерни газове?

Знам ,че ще кажете ,че се чудя само какво да правя и да мисля но ми е интересно какви са причините за образуването на този конденз.Не ми се вярва само това ,че се кара на къси разстояния колата да е причина за това.Опитвам се да намеря някоя такава тема просто за мен си да се информирам ,но не намерих нищо.Някой ако има желание да попише или да даде някой линк към подобна подробна тема ще съм благодарен.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2