Парктроник проблем Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Парктроник проблем Е46
drunk написа:Manuel написа:bgpavlp написа:Какво значи не работи?
Като включа задна и за към 10 сек пищи и след това спира и повече не се обажда, а датчиците всичките еднакво вибрират и жужат.
Имам същия пр0блем , според мен някой от датчиците не прави връзка ( кабелите) понякога като мина от гърбица се оправя след 1-2 дена пак така...
Ясно значи ще ги сваля да видя, а може ли да ми кажете на таз броня излиза ли само лаисната с датчиците или се сваля цялата броня?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Колеги,писах и в друга темаhttp://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=279066&p=4036162#p4036162 пак за парктроник,но ще споделя и тук.Имам проблем с парктроника проблемът е както и при другите дето са имали този проблем писука 5-10сек и спира и дотам.Преди малко пробвах като дам на задна и на контакт заслушах се работят три единият при свалянето излезе на части той не жужи.Без един от датчиците може ли да работи системата или трябва всичките да са изрядни? И възможно ли е датчика да жужи но да не е изправен?
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Значи като сменя този дето не жужи всичко трябва да се нормализира.За подмяната на датчика същият партиден номер ли да търся или те щом са с 3 пина и са с елипсовидното стъкло стават?
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
А моят проблем е следния - като включа на задна, започва да пищи постоянно, после изпиуква два пъти и продължава да писука, след 5 сек пак изпиуква два пъти и т.н.. Не спира да пищи, както при другите. Преди седмица се оправи за малко и после пак същото. До преди месец работеше, но отчиташе малко странно обектите. Някой с подобен проблем ако може да помогне със жокер.
- guiltyboy86
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323i
здравейте колеги и аз съм в филма с парктроника моя проблем е следния всички датчици си ми работят проверени са когато карам на задна всичко е нормално работи както трябва но когато изключа и си карам напред започва да сигнализира все едно съм се блъснал постоянен сигнал до колкото знам нямам преден парктроник къде е проблема не знам мислех че имам влага в багажника и свалях модула да го видя но си беше чисто сух който знае нещо по въпроса да помага
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Ако имаш INPA ще ти покаже къде ти е проблема.Аз с нея установих моя проблем,който беше в датчика.
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
bobi_81xx написа:Ако имаш INPA ще ти покаже къде ти е проблема.Аз с нея установих моя проблем,който беше в датчика.
При мен на INPA ми дава някаква грешка при опит да се свържа с парктроника (при другите модули не дава такава). На ISTA-D изобщо не излиза такъв модул. Можеш ли да опишеш как влизаш в модула през INPA?
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
NGneer4eto написа:bobi_81xx написа:Ако имаш INPA ще ти покаже къде ти е проблема.Аз с нея установих моя проблем,който беше в датчика.
При мен на INPA ми дава някаква грешка при опит да се свържа с парктроника (при другите модули не дава такава). На ISTA-D изобщо не излиза такъв модул. Можеш ли да опишеш как влизаш в модула през INPA?
Е46->body->Park distance control PDC-> и после четеш каква грешка е записало,чистиш е и след изчистването включваш на задна,ако има нередности веднага записва нова грешка и изписва къде е причината.
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
bobi_81xx написа:NGneer4eto написа:bobi_81xx написа:Ако имаш INPA ще ти покаже къде ти е проблема.Аз с нея установих моя проблем,който беше в датчика.
Е46->body->Park distance control PDC-> и после четеш каква грешка е записало,чистиш е и след изчистването включваш на задна,ако има нередности веднага записва нова грешка и изписва къде е причината.
Именно в това меню не ме пуска INPA-та. Все едно нямам такъв модул.

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Провери да не е откачена буксата на самият модул 

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Днес разглобих един от датчиците и ето какво открих.Цяла платка с елементи.

44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3