Подгрев задно стъкло
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Подгрев задно стъкло
При температура навън под 3 градуса подгрева на задното стъкло се включва автоматично, когато имам работеща вентилация на купето. Може ли това да се промени и да не се включва автоматично, а само ръчно от мен?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- kkrumov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325DА touring
Re: Подгрев задно стъкло
Чакам с нетърпение да разбера, какви са възможностите и как се програмират [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
HHS_AUTOMATIK activ / nicht_aktiv

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
Не разбрах съвсем...
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Че става с програма за диагностика. В случая с NCSExpert мисля. Демек иди при нрекой дет има такъв софт и разбира.
Хм,хм...
А с auto scanner дали ще стане?
6 мнения
• Страница 1 от 1