Разход на нашите автомобили
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
Re: Разход на нашите автомобили
Извън града не гори ли 5 с 100кмч има проблем. Трябва диагностика.
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

ГАЗ - извънградско
330i
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Вичо, с колко я караш тая кола ? Аз моето 330ци до Охрид и обратно не можах да го смъкна под 7.1/100 (газ нямам). Карах почти като пенсионер - 80-90 и навсякъде спазвах ограниченията. Не искам да те нападам или нещо такова, ама разход от 6.9/100 извънградско с газ на 330 не е много реален.
- vicho
- старши ентусиаст
-
Wierdo написа:Вичо, с колко я караш тая кола ? Аз моето 330ци до Охрид и обратно не можах да го смъкна под 7.1/100 (газ нямам). Карах почти като пенсионер - 80-90 и навсякъде спазвах ограниченията. Не искам да те нападам или нещо такова, ама разход от 6.9/100 извънградско с газ на 330 не е много реален.
е ... малко в стерилна обстановка, но е факт
карах само на 6-ста и целенасочено използвах инерцията, където е възможно

иначе си ми харчи 10

vicho написа:Wierdo написа:Вичо, с колко я караш тая кола ? Аз моето 330ци до Охрид и обратно не можах да го смъкна под 7.1/100 (газ нямам). Карах почти като пенсионер - 80-90 и навсякъде спазвах ограниченията. Не искам да те нападам или нещо такова, ама разход от 6.9/100 извънградско с газ на 330 не е много реален.
карах само на 6-ста и целенасочено използвах инерцията, където е възможно![]()
иначе си ми харчи 10извънградско
Колеги как ги правите тези разходи аз с моята 318 под 8 извън града като пенсионер карам и не пада по малко.

Manuel написа:vicho написа:Wierdo написа:Вичо, с колко я караш тая кола ? Аз моето 330ци до Охрид и обратно не можах да го смъкна под 7.1/100 (газ нямам). Карах почти като пенсионер - 80-90 и навсякъде спазвах ограниченията. Не искам да те нападам или нещо такова, ама разход от 6.9/100 извънградско с газ на 330 не е много реален.
Колеги как ги правите тези разходи аз с моята 318 под 8 извън града като пенсионер карам и не пада по малко.
Това на газ ли ? Защото моята 318-ска извънградско гори 6.5 с каране 90-100,към 8 отива при 150-160 по магистралата. Градско миналата седмица във Варна при предимно студени стартове и къси разстояния 11.3 по борд, реално към 12 може би, тъй като лъже с половин литър.
- vicho
- старши ентусиаст
-
Manuel написа:Колеги как ги правите тези разходи аз с моята 318 под 8 извън града като пенсионер карам и не пада по малко.
целенасочено... както казах
след 2-3 часа пак ще покажа същия маршрут

(h)aman написа:Manuel написа:vicho написа:Wierdo написа:Вичо, с колко я караш тая кола ? Аз моето 330ци до Охрид и обратно не можах да го смъкна под 7.1/100 (газ нямам). Карах почти като пенсионер - 80-90 и навсякъде спазвах ограниченията. Не искам да те нападам или нещо такова, ама разход от 6.9/100 извънградско с газ на 330 не е много реален.
Това на газ ли ? Защото моята 318-ска извънградско гори 6.5 с каране 90-100,към 8 отива при 150-160 по магистралата. Градско миналата седмица във Варна при предимно студени стартове и къси разстояния 11.3 по борд, реално към 12 може би, тъй като лъже с половин литър.
Бензин, газ един ми е разхода. Значи на газ 13,5 в града, карането ми е паля карам 9км гася и така, а извън с 90км-8 газ
Моята е само на бензин, а градското ми е предимно паля карам 5 -6 км, след 5 часа пак така на обратно.
(h)aman написа:Моята е само на бензин, а градското ми е предимно паля карам 5 -6 км, след 5 часа пак така на обратно.
Ясно ама такъв разход не съм видял от моята, даже вече спрях да търся възможни проблеми оправия няма.

- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
200 км 12 литра по колонката(пълно-пълно) 30,40-градско, другото извън. 320д 150магарета
- vicho
- старши ентусиаст
-

те... средна скорост
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
318 Туринг ГИ BRC 12 в града 10 извън,педала винаги е на заварка.
Понеже темата ни е за "нашите автомобили", освен на БМВ-то, то с целенасочен минимален разход, ето колко може да ми харчи другата кола.
Изцяло градско - пресичане на цяла София от единия край до другия, посред бял ден с висене по светофарите.

Изцяло градско - пресичане на цяла София от единия край до другия, посред бял ден с висене по светофарите.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
vicho написа:
те... средна скорост
Нещо навигационният компютър да не е умрял,че ползва картината от тв тунера?

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!