Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Airdust
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 530D
- Мечтае да кара: Тротинетка Lime
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
MadChicken написа:Ще тръгне изцяло, като най-много да няма звук, т.е. със сигурност ще разбереш дали работи модула и монитора. А ако колата, от която е изваден модула е била със същото ниво на озвучаване като твоята и той ще тръгне без кодиране.
След тест се оказа че си абсолютно прав.
Навигацията и монитора запалиха и функционират отлично.
Звук обаче няма.
Буксите на Business и Professional са различни само визуално, подредбата на пиновете е една и съща.
Остава да се избистрят още няколко неща:
- От къде оригинално се взима захранването на вентилаторчето и какво управлява скоростите му?
Ако не се лъжа от тук идва сигнала?

- Тръбата която махат при инструкциите, защо всъщност се маха?
- Пластмасата която покрива от страни навигацията и на нея стоят бутоните за подгрева, от къде може да се намери(ясно ми е че от КАМОР или eBay, но някой може ли да даде номер на частта ?

Пичове,
дали има "най-после" навигация с България за "малката" бизнес навигация на E90/E91? Колата е 2006-та края...? Опитвам се да гледам назад, но не ми се отдава, предполагам, че няма да има и това е...
трябва си profi nav.
дали има "най-после" навигация с България за "малката" бизнес навигация на E90/E91? Колата е 2006-та края...? Опитвам се да гледам назад, но не ми се отдава, предполагам, че няма да има и това е...

- Airdust
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 530D
- Мечтае да кара: Тротинетка Lime
velqn написа:Пичове,
дали има "най-после" навигация с България за "малката" бизнес навигация на E90/E91? Колата е 2006-та края...? Опитвам се да гледам назад, но не ми се отдава, предполагам, че няма да има и това е...трябва си profi nav.
Аз по тази причина се вкарах във филма (Pro Navi)

Airdust написа:velqn написа:Пичове,
дали има "най-после" навигация с България за "малката" бизнес навигация на E90/E91? Колата е 2006-та края...? Опитвам се да гледам назад, но не ми се отдава, предполагам, че няма да има и това е...трябва си profi nav.
Аз по тази причина се вкарах във филма (Pro Navi)
Какво ли не мислих, разни ретрофити, не знам си какво, Android конзоли... накрая се отказах, че не ми се занимава и си карам с iGO на Windows Ce в/у Diva PNA, пробвах с разни хакнати карти, ма не става нищо, явно това е...

Здравейте колеги,
От скоро имам Business Navigation в колата и се опитвам да свържа телефон си през Bluetooth - за голямо съжаление, когато влезна в настройките да включва Bluetooth не ми дава да сложа човка за да стане активен.
Колата е BMW E90 320d 2006 година.
Въпроса ми е такъв трябва ли да имам допълнителен модул или екстра Bluetooth защото по листа с екстри излиза, че имам:
S606A Navigation system Business
S644A Preparation f mobile phone w Bluetooth
Ще се радвам, ако някой може да ми обясни как да свържа телефона си чрез Bluetooth.
От скоро имам Business Navigation в колата и се опитвам да свържа телефон си през Bluetooth - за голямо съжаление, когато влезна в настройките да включва Bluetooth не ми дава да сложа човка за да стане активен.
Колата е BMW E90 320d 2006 година.
Въпроса ми е такъв трябва ли да имам допълнителен модул или екстра Bluetooth защото по листа с екстри излиза, че имам:
S606A Navigation system Business
S644A Preparation f mobile phone w Bluetooth
Ще се радвам, ако някой може да ми обясни как да свържа телефона си чрез Bluetooth.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Това не е точно темата в която да задаваш този въпрос! Хайде сега си прочети пак листа с екстри и си помисли дали не е подготовка за телефон с блутут.
viewtopic.php?f=112&t=334826&p=3813432&hilit=Телефон#p3813432
viewtopic.php?f=112&t=355351&p=3807298#p3807298
viewtopic.php?f=112&t=358567&p=3833530&hilit=Телефон#p3833530
viewtopic.php?f=112&t=334826&p=3813432&hilit=Телефон#p3813432
viewtopic.php?f=112&t=355351&p=3807298#p3807298
viewtopic.php?f=112&t=358567&p=3833530&hilit=Телефон#p3833530
Благодаря за помощта колега, не ми се появиха на search тези теми... 

- straychev
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW Е90/Е92
Искам да попитам дали навигациите Professional, които са на немски/италиански могат да се настроят да са на английски от обикновен човек(не специалист)?
Питам защото повечето коли, които гледам или си харесам са или с немски или италиански език на навигацията, а аз нито един от двата не говоря и честно казано не бих искал да бъде с тях. Препочитам си английски, затова има ли как и лесно ли е да се смени?
Питам защото повечето коли, които гледам или си харесам са или с немски или италиански език на навигацията, а аз нито един от двата не говоря и честно казано не бих искал да бъде с тях. Препочитам си английски, затова има ли как и лесно ли е да се смени?

- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
straychev написа:Искам да попитам дали навигациите Professional, които са на немски/италиански могат да се настроят да са на английски от обикновен човек(не специалист)?
Не ти трябва никакъв специалист, във менюто на навигацията отиваш във настройки и после език след което ще видиш къде пише избрания език, на моята навигация имам 3 езика Английски Италиански и Германски.
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
От това се сменя само езика, на който са ти менютата по екрана. За да стане това, което иска колега - да му говори на съответния език, трябва да се модифицира Vehicle Order-а на колата и да се кодираawful написа:Не ти трябва никакъв специалист, във менюто на навигацията отиваш във настройки и после език след което ще видиш къде пише избрания език, на моята навигация имам 3 езика Английски Италиански и Германски.

- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Еми тои мисля че пиата за езика на навигацията и менюто, но това са двата варианта от меню или се кодира
- straychev
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW Е90/Е92
Да, аз искам самото меню да си ми е на английски, чак да ми говори не искам. Имам си една "навигация" която си ми говори, не ми трябва втора
Значи е супер елементарно и лесно! Супер!
Благодаря за точния отговор момчета

Значи е супер елементарно и лесно! Супер!
Благодаря за точния отговор момчета

- mralien
- Потребител
-
- Кара: Opel :P
- Мечтае да кара: M3
Благодаря за новата версия на навигацията, нашата кола беше с 2007. Честно казано обаче, сме я слагали само веднъж до GR, малко ми е безмислено, за мен приоритет на таблото има музиката 

Здр. Колеги отскоро съм соб. на е90 320и с голямата навигация нз дали е профи или бизнес, не разбирам
БГ навигацията ми е дроб - има ли от къде даа си намера за 2015 или 2014/13 колата ми е 2008 г.

- rAd000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d e90 LCI, 325TI e46
- Мечтае да кара: M140ix, 440ixGC, GT63S AMG, G63 AMG
Здравейте колеги.Вчера закупих бмв 320 е90 лци така нареченото.Разполагам с навигация професионал"голяма" също така и с усб изход в жабката и подлакътникът.Забелязах че картите които имам са само на Германия.Възможно ли е да ъпдейтна моята немска карта и също така да добавя карти за други държави като за българия например и съседките.