Странен проблем с Е46 2002г фейслифт 143кс.бензин
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Странен проблем с Е46 2002г фейслифт 143кс.бензин
И въпреки хладничкото пак се появи та даже и зачести .За това писах,че вземам и този на коляновия вал за смяна.
Колеги дайте координати на съвестен майстор ,който да смени този датчик защото от миналата седмица съм го купил ,а явно на моя майстор не му се занимава с толкова много работа.И е всеки ден ела утре,сега имам много спешна кола,и т.н.
Координати може да пращате и на лични.
Колеги дайте координати на съвестен майстор ,който да смени този датчик защото от миналата седмица съм го купил ,а явно на моя майстор не му се занимава с толкова много работа.И е всеки ден ела утре,сега имам много спешна кола,и т.н.
Координати може да пращате и на лични.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Както вече колегите ти казаха (а и ти си установил) , напразно си сменил този на разпределителния вал .....
Възможно е проблема да е в датчика на коляновия вал и аз съм 95% "ЗА" това , НО .... има вероятност да идва от другаде (лоша връзка , липса на налягане в горивна система и т.н).
Направи си свестна диагностика някъде .... ако в цяла София няма място,където да ти ремонтират колата, ела във Враца, аз ще я ремонтирам !
Възможно е проблема да е в датчика на коляновия вал и аз съм 95% "ЗА" това , НО .... има вероятност да идва от другаде (лоша връзка , липса на налягане в горивна система и т.н).
Направи си свестна диагностика някъде .... ако в цяла София няма място,където да ти ремонтират колата, ела във Враца, аз ще я ремонтирам !

Днес вече датчик колянов вал е сменен-специални благодарности на колегата "slitter",и сега остава да карам и да видя какво ще се случи.
П.П. Колега "slitter"-момчетата от сервиза са много точни и коректни благодаря за координатите.
П.П. Колега "slitter"-момчетата от сервиза са много точни и коректни благодаря за координатите.
- desoxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 touring
Ха честито сега! 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2