проблем с отваряне на врата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- milen_ba4ev
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 523i
проблем с отваряне на врата
Здравейте колеги
Проблемът е в предна лява "шофьорска" врата.Смених 2 външни дръжки но вратата пак не се отваря нормално а трябва да дърпам дръжката в десния ъгъл 2-3 пъти за да се отвори вратата.Свалих кората на вратата вчера и като се загледах в планката на която ляга дръжката от въттешната страна на вратата има едни зъбци които се дърпат от дръжката но май са се поразбили и мърдат доста.Има ли начин да се смени цялата тази планка за да мога да си отварям вратата нормални?

Проблемът е в предна лява "шофьорска" врата.Смених 2 външни дръжки но вратата пак не се отваря нормално а трябва да дърпам дръжката в десния ъгъл 2-3 пъти за да се отвори вратата.Свалих кората на вратата вчера и като се загледах в планката на която ляга дръжката от въттешната страна на вратата има едни зъбци които се дърпат от дръжката но май са се поразбили и мърдат доста.Има ли начин да се смени цялата тази планка за да мога да си отварям вратата нормални?

Re: проблем с отваряне на врата
Здравей Колега,
Имам същия проблем с предна лява, както и с предна дясна врата само дето дясната не се отваря въобще. Нов съм във форума и се опитах на няколко пъти да пусна тема, но без успех. Надявам се колеги с конкретен опит да помогнат.
Поздрави,
Имам същия проблем с предна лява, както и с предна дясна врата само дето дясната не се отваря въобще. Нов съм във форума и се опитах на няколко пъти да пусна тема, но без успех. Надявам се колеги с конкретен опит да помогнат.
Поздрави,
- milen_ba4ev
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 523i
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: проблем с отваряне на врата
milen_ba4ev написа:Здравейте колеги![]()
....Има ли начин да се смени цялата тази планка за да мога да си отварям вратата нормално?
Има като се смени и основата на дръжката.
viewtopic.php?f=35&t=383734&p=4008901
4 мнения
• Страница 1 от 1