проблем със стъклото на багажника 320д комби
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
проблем със стъклото на багажника 320д комби
днес изведнъж стъклото на багажника започна да се отваря постоянно също така когато го затворя гуменият бутон не работи и дефакто немога да го отворя само от дистанционното, как мога да оправя този проблем /когато е заключена не го прави/
- E.Alexandrov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d Touring и E21 316
- Мечтае да кара: Кола без ръжда и с S-ков двигател
Re: проблем със стъклото на багажника 320д комби
Колега, и аз имам същия проблем. Не съм го решил, защото не ми се занимава на този етап. Отварянето се активира с маса, което ще рече че някъде по веригата кабелите не са изолирани. Ако можеш да преглътнеш неудобството да си с нормално комби , без гъзарското отваряне на стъклото те съветвам просто да махнеш бушона който отговаря за него и ще спре да се отваря.
- Icooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Котлон
- Мечтае да кара: e30 М3 на планински проход с нов асфалт :)
- Детайли за колата: E38 740i
На 2 комбита така се отваряше прозореца - и на двете проблема беше в кабелите от тавана към багажника. Като се махне маншона ясно се виждат протритите (поне в моите 2 случая). Дори при леко размачкване на маншона с ръка отваряше 

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Icooo написа:На 2 комбита така се отваряше прозореца - и на двете проблема беше в кабелите от тавана към багажника. Като се махне маншона ясно се виждат протритите (поне в моите 2 случая). Дори при леко размачкване на маншона с ръка отваряше
Да това е едното другото проблема е в самото стъкло или по точно в лентовия кабел който минава от машинката по самото стъкло и отива в снопа, там се окислява и така започва да се отключва в движение.
5 мнения
• Страница 1 от 1