Запознати ли сте с pdr(Paintless Dent Repair)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- meti_vd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
Re: Запознати ли сте с pdr(Paintless Dent Repair)
След като ме удари градушката в Асеновград миналата седмица,му се обадих на "специалиста" в Пловдив.Каза ми,че без да я види нищо не може да ми каже.
Закарах му колата погледна я ми каза,ходи на бояджия а нашата градушка е нищо пред Софийската
Тоя пич за нищо не става :Д
Закарах му колата погледна я ми каза,ходи на бояджия а нашата градушка е нищо пред Софийската

Тоя пич за нищо не става :Д
- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
Нови pdr майстори в София,някой пробвал ли ги е? Цени.Някой колега от дружба да ги провери и да пише http://us3.campaign-archive2.com/?u=e26 ... a4ba4446bb
- Niki__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F25 2.0d
Аз имах 10-на вдлъбнатини от градушката и там ми я оправиха. Доволен съм много, въобще не си личи къде са били. Взимат 30на лева на вдлъбнатина.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
А стига ве 30лв на вдлъбнатина, та по-добре 2ра ръка детайл прав+ боя тогава. За 10 вдлъбнатини по моя капак тия ще ми вземат 300лв.......... наеш кога ще ги видят от мене тия пари- на снимка.......... Тия савсем па се оляха........ 

- onicks
- младши ентусиаст
-
Така е а ако имаш 200-300 вдлъбнатини по-добре да минеш направо на е60 мисля.
- onicks
- младши ентусиаст
-
Колеги,някой да е ползвал услугите на въпросния майстор. Намира се в София кв. Република.Не е фирма сам си работи и ми обяви добра цена щял да я направи за 2-4 дни. Някой ползвал ли му е услугите мнения някакви http://olx.bg/pdr-popravka-na-vdlbnatin ... -i56276322
- crazy.boss74
- Потребител
-
Малко късно се включвам в дискусията, но миналата седмица взех третата колата ремонтирана по PDR метод и искам да споделя, защото определено съм доволен.
Името на фирмата е „Ball System“, имат фирма и в България, ама не знам как се казва - италианци. Майсторите не говорят много добре английски, а пък български хич
, ама човека от застрахователната компания ми оказа голямо съдействие. Така, че ако някой има нужда и се интересува да търси Цвятко Босев на тел: 0889208082. Пича ми каза, че италианците ремонтират и не застраховани автомобили, а цената се определяла след оглед според уврежданията.
Името на фирмата е „Ball System“, имат фирма и в България, ама не знам как се казва - италианци. Майсторите не говорят много добре английски, а пък български хич

- IVЕ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530D + ремап
- Мечтае да кара: нещо М.....
Колеги, имам много преки наблюдения от този метод на ремонт PDR, тъй като нашия сервиз препраща автомобили на интернационалната бригада наета от Булстрад за автомобили застраховани над 11000 лева.Има си много плюсове и минуси. Например на бели на цвят автомобили или светли на цвят,които Не са имали предходни ремонти и няма вече нанасян някога кит не може да се познае,че е имало градушка, като детйла няма нужда от боядисване (стига да не се е обелила боята от самата градушка).В най-лошия вариант се налага боядисване след PDR, но детайла е идеално изправен и може да излезе само на филер без кит! Лошото е,че понякога от изправянето с шишовете от вътрешната страна,там където се бърка в кухините се изкривяват отворите от напъването,което мен лично ме дразни! А понякога дори разпробиват отвори, ако нямат достъп до вдлъбнатината...така,че е въпрос на гледна точка дали е по-добре да се ремонтира по конвенционален начин или по тези по-нови методи.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Запознати ли сте с pdr(Paintless Dent Repair)
Може ли някой да ми препоръча сервиз за София, където да оправят добре с издърпване, без кит и пробиване?
Последна промяна Dextuar на 09 Фев 2016, 20:22, променена общо 1 път
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
И аз се присъединявам към питането на колегата, ако може да се включи някой с актуална информация. Това, което открих на "прима виста" в търсачката е това: http://www.paintfill-carding.com/carding_bg_bg.html.
- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
Здравейте ,колеги .Мина са доста време от въпросната градушка и щетите от нея ги отлагам от дълго време.Сега намерих време и реших да сменя ламарините(капаци,врати,калници),но остава проблема с задните панели .Не ми се занимава с бояджии.Свързаха ме с едно момче (случайно от колега,който продава автомобили на части - по обява)Видяхме се с въпросния юнак и сме се разбрали да му откарам автомобила ,за да го оправи .Каза че за един ден ще ги изпъне и че нищо няма да сваля(таван,кори и тн) освен 2 та стопа.Това беше важно за мен ,защото не исках някой да ми разглобява автомобила Панелите са яко очукани ,като кора за яйца са.Изглежда ми грамотен.Оправя предимно градушки извън страната.Показа ми и снимки -доста съм впечатлен.Събота му я карам и ще пиша какъв е резултата
Поздрави
Поздрави

Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
Колеги този направи буквално чудеса.Много съм доволен.Няма никакви следи от ши..ните дупки.Много се постара,но и каза че за напред не мисли да прави Е39 ки защото "нямало толкова здрава ламарина''...........
ПС не съм вярвал ,че ще се изпънат така ръбовете на задните панели.Бяха с дълбочина на места по 3-4 милиметра
Поздрави.За повече инфо на ЛС
ПС не съм вярвал ,че ще се изпънат така ръбовете на задните панели.Бяха с дълбочина на места по 3-4 милиметра
Поздрави.За повече инфо на ЛС
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Според мен при по-леки щети си заслужава метода. За региона на Пловдив, пък и за София мога да препоръчам това място http://gradushka.com/, но пак казвам - при мен щетите бяха малко и основно по предния капак. За по-сериозни поражения не мога да гарантирам.
Последна промяна tipsie на 25 Мар 2019, 13:12, променена общо 1 път
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
В кърджали в СБА ми оправиха така на мен 2 вдлъбнатини, едната остра, а другата обла. Стана много добре
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2