Крайно гърне за 520i m50b20
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- SuspecT
- Потребител
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: BMW M5 E34
- Детайли за колата: Истината е в кръглите фарчета!
Крайно гърне за 520i m50b20
Здравейте колеги,
Питането ми е следното, понеже наскоро махнах 2-те средни гърнета и ги замених със прави тръби
което не беше никак зле
Но забелязах, че звука започва да дрънчи леко между 2000 и 3500 оборота което е в следствие на крайното гърне от m50b25 (двуцевка)
Мисля, че е дало фира и искам да го заменя, но не знам с какво... Ако можете да ме насочите към марка, модел и тн.
Като трябва да е с 2 входа и 2 изхода
Питането ми е следното, понеже наскоро махнах 2-те средни гърнета и ги замених със прави тръби

Но забелязах, че звука започва да дрънчи леко между 2000 и 3500 оборота което е в следствие на крайното гърне от m50b25 (двуцевка)
Мисля, че е дало фира и искам да го заменя, но не знам с какво... Ако можете да ме насочите към марка, модел и тн.
Като трябва да е с 2 входа и 2 изхода

///////// M-POWER
- SuspecT
- Потребител
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: BMW M5 E34
- Детайли за колата: Истината е в кръглите фарчета!
- Centurione
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M5 E39
Re: Крайно гърне за 520i m50b20
Или ги е срам да си признаят (като мен) името на марката
. По темата... щом си почнал с правата генерация, аз лично бих сложил едно резонаторно гърне, колкото да обере вибрациите (ако ги има, защото при мен бяха страшни на права генерация) и някакво спортно крайно, така да кажем на вкус...

Live forever or die trying
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Re: Крайно гърне за 520i m50b20
Аз не разбрах кое е лошото на стоковата генерация при положение че е34 има от 113 до 340 кс и може да се асемблира подходяща генерация за да се извади звук/коне. Ако просто искаш да грачи всяко илиенско гърне ще свърши работа. За да не съм
взех генерация от м50б25 която беше в полуразпад купих крайно гърне 2ра употреба от м50б25 и тръби на мястото на катализатора който беше махнат отдавна и имаше два прогнили резонатора, монтирах всичко - една нова сонда бошче универсал, малко термо лента до сондата и един часовник да я наблюдавам да не мързелува
По-натам живи и здрави ще сменя и изпускателните колектори и накрайниците на гърнето 

Всички пътища водят към НАДИН 

4 мнения
• Страница 1 от 1