Пулсира педала на спирачката
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Re: Пулсира педала на спирачката
vortep написа:GecataBMW-E46 написа:vortep написа:В интерес на истината задните дискове са леко корозирали около 1см по периферията на диска т.е. не е лъснат целия диск все едно накладката не е лепнала към края на диска. Иначе като дебелина са като нови 19мм. Ще взема да ги сменя и тях дано е от там проблема че е много дразнещо.
Как да разбера дали с криви? Трябва да отида някъде да ми ги замерят, което означава на място където имат машина за шлайфане. Там и да не са криви 100% ще кажат че трябва да се шлайфат айде по 30 кинта на диск сигурно е цената + ще кажат нови накладки. То по-добре за 120-130 да си взема едни дискове нови.
Пробвай първо с почистване и раздвижване на задните апарати, водачите им,местата по които се движат ушите на накладките. Увери се, че не ти задържа някой апарат и отзад, че маркучите са ОК и чак тогава сменявай дисковете.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Lubzy
- Потребител
-
- Кара: e46 convertible
- Мечтае да кара: По хубави пътища в Бг.
Ако е читав стругарът веднага ще ти каже дали дисковете са криви. Гаранция.
Едно хубвано установяване, часовника и айде...
Според мен тази манипулация ще ти излезне много по-добре от смяна с нови.
Поздрави!
Едно хубвано установяване, часовника и айде...
Според мен тази манипулация ще ти излезне много по-добре от смяна с нови.
Поздрави!

- vortep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: Боинг 747
Ще сменя задните дискове и ще пиша дали е било от това. Не ми се занимава с тези с машините за стругуване на място и т.н. Ебаси то при тях всичко започва с 60лв за еди какво си, но не ти даваме гаранция защото можело да е ....... Няма смисъл ако нямаш някой познат стругар или човек който да се занимава с това.
- vortep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: Боинг 747
От задните дискове е било, смених ги и пулсирането изчезна. Смених ги с някакви втора употреба уж само за проба, ама те са почти без ръб, и накладките са добре, така че така ще я карам за сега. Единственият им проблем на тези дискове е че нямат отзад както на оригиналните едно каналче в което влиза ръбчето на предпазителя на диска и леко опираше диска в предпазителя, но аз го изкривих (предпазителя) и станах нещата. Гризи ме съвестта заради това побългаряване и дано устоя и да не тръгна да ги сменям с други, че са си 200лв дискове с накладки нови.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2