Лудницааааа!!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 07 Окт 2003, 2:58

madpetio написа:Имаше страшно задръстване в петък... на светофара на красно село доста интересна маневра направи :lol: идваше от към Руски паметник и направи обратен и влезе в локалното и спря да говориш с един пич... Аз си чаках

аха сетих се на авариики бях тогава :) ха ха ха минах на 4ервено докато има6е движение направих обратен и влезнах в локалното :)
а то даже там и левия завой е забранен абе мани бях полудял тогава ти ме подсе6та6 за
поредната страхотна история сега ще я метна

Потребител
Аватар

Мнение от Mitko_TURBO » 08 Окт 2003, 1:43

Ехххх тези моторджий..........

Значи преди няколко дена излизахме на някъде с гаджето и едно мое аверче.....
Така, на един светофар до мен се нарежда некво Сузуки, от онези 1100сс....
Аз веднага почвам да форсирам и викам: '-Гледаите сега как ще го изнервя тоя'....
ЗЕЛЕНО, ПЪЛНА ГАС :arrow: СКОК 2-3 КОЛИ ПРЕД СУЗУКИТО :arrow: ОНИЯ ВКАРВА ПЪРВА, ГАС ОТ СВЕТОФАРА, МАЛКО ЗАД МЕН ГО ВДИГА НА ЗАДНА, И ТАКА КАТО ПИЧ МЕ ДРЪПНА НА ЗАДНА ГУМА.......ОБАЧЕ ОНИЯ КАТО ВЗЕ ДА МЕ ДЪРПА, АЗ ФОРСИРАМ НА НЕОТРАЛНА И ГЛЕДАМ КАК ПСИХОПАТА МИ КЪСА ШОРТИТЕ :lol: ....
ПОСЛЕ И ТРИМАТА МНООО СЕ ИСКЕФИХМЕ КАК МАНИАКА НИ НАПРАВИ МАЛКО ШОУ :lol: , НА МЕН ТВА МИ БЕШЕ ЦЕЛТА ДЕ :lol: , МНОО ЯСНО :lol: 8) ......

ВОАБЩЕ С МОТОРЕТКА ШЕГА НЕ БИВА, СПЕЦЯЛНО С ТАКИВА ДЕТО СА 'САМО' ПО 750-1100сс :lol: .....

ТРЕА ДА СИ КУПУВАМ МОТОР, НЯКЪВ ПИСТАК С ПОНЕ 750сс.......
ЖЕСТОКА МАНИА....

Предишна

Назад към Страхотни истории