проблем с ASC
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с ASC
Здравейте колеги
доста изчетох в форума но неможах да намеря точната тема и реших да направя нова.
И така когато запаля колата ми светва лампичката на таблото за ASC закачихме колата с компютър и дава грешка : 38 контрол грешка, прекъсвателен клапан имате ли идея какъв е този клапан и как да отстраня проблема.
доста изчетох в форума но неможах да намеря точната тема и реших да направя нова.
И така когато запаля колата ми светва лампичката на таблото за ASC закачихме колата с компютър и дава грешка : 38 контрол грешка, прекъсвателен клапан имате ли идея какъв е този клапан и как да отстраня проблема.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: проблем с ASC
според мен ти е самата помпа.. в нея има клапани и понякога блокират..
може да се рециклира
един колега скоро писа тук разни неща в една тема.. намери я ..
jivakula май му беше ника.. тои си оправи неговия до колкото помня
може да се рециклира
един колега скоро писа тук разни неща в една тема.. намери я ..
jivakula май му беше ника.. тои си оправи неговия до колкото помня
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
gergii написа:Здравейте колеги
Колега, тази грешка, така написана, едва ли някой ще може да я разгадае коректно. Трябва да се прочете с нещо предназначено за диагностика на BMW, за да излезе в разбираем вид, после с активиране на елементи от системата да се потвърди.
ivoo написа:Ако е скъсано жилото на ASC-то пак свети. Провери го.
проверихме го .. наред е просто незнам.. какво може да е
- svetozar_nikolov_84
- Потребител
-
- Кара: бмв е39 540и
- Мечтае да кара: бмв е39 м5
провери си АДС мотор4ето дали не е заяло жилото трабва когато даде6 на контакт жилото да се движи напред и назад аз имах проблем сас асц и излезна това адс мотор4е на дигностиката
6 мнения
• Страница 1 от 1