проблем с монитор 16;9
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- svetozar_nikolov_84
- Потребител
-
- Кара: бмв е39 540и
- Мечтае да кара: бмв е39 м5
проблем с монитор 16;9
здравеите, карам бмв е 39 540и имам следния проблем колата е сас монитор 16;9 проблема е 4е постоянно преска4а картина му ина4е си работи вси4ко.има си вси4ки видове модули тв,нави радио модул и т,н виждам 4е я няма едната букса която влиза в тв модула ако някои може да ми помогне.закарах я на маистор каза мида си сменям монитора взех си друг но проблема пак си остана
- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
Re: проблем с монитор 16;9
И аз имам подобен проблем.Абсурдното е,че картината започва да прескача винаги и само когато мина през определен път.Картината започва да прескача,светка,гасне- направо полудява. Винаги когато пътувам за вилата точно след определен завой започва да го прави и така докато на връщане от вилата не мина пак през въпросния завой...... и се оправя
Какво ли не правих,но не можах да установя от какво е.При теб постоянно ли прескача?

Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
аз съм с другия монитор но и при мен правеше так понякога..
не е необходимо колата да е в движение..
оказа се че има някаква лоша връзка на самата букса и го оправих с почистване
тези по 16:9 са много бъгави и може и да има друг проблем но започнете от профилактика на самите конектори.. в багажника и на самия монитор
при мен са 18 пинови бели букси, при вас са 18 и 12 пинова от към монитора предполагам.
не е необходимо колата да е в движение..
оказа се че има някаква лоша връзка на самата букса и го оправих с почистване
тези по 16:9 са много бъгави и може и да има друг проблем но започнете от профилактика на самите конектори.. в багажника и на самия монитор
при мен са 18 пинови бели букси, при вас са 18 и 12 пинова от към монитора предполагам.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
И при тях са същите, инсталациите за 4:3 и 16:9 се еднакви.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
имам една фейс инсталация и буксите от към монитора са ми 12 пинови.. за това си помислих че са ги променили..
а кабелите са си еднакви.. то няма почти нищо в тоя монитор.. маса, захранване + някои аи бъс, и три кабела за картината екранирани..
останалото е звук за касета/си ди.
интересното е че тези екранираните след фейса ги променят.. слагат някакви други проводници..
може пък там да нещо да става като са по стари кабеляците.. знам ли на по новата са калаидисани медни нишки. на старата ми са си медни
а кабелите са си еднакви.. то няма почти нищо в тоя монитор.. маса, захранване + някои аи бъс, и три кабела за картината екранирани..
останалото е звук за касета/си ди.
интересното е че тези екранираните след фейса ги променят.. слагат някакви други проводници..
може пък там да нещо да става като са по стари кабеляците.. знам ли на по новата са калаидисани медни нишки. на старата ми са си медни

5 мнения
• Страница 1 от 1