Права тръба на 530д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- d840
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530D
Re: Права тръба на 530д
ето я без катализатори на права тръба
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки !!!
valeri_ignatov написа:Някой модифицирал ли е нещо,пишете ако има промяна че остават 2 месеца и се прибирам в BG и я мятам моята че полудявам тук в Германия като ги гледам ПИШЛЕМЕТАТА с 530д с 4 дула
Па тия у Германия трябва вече само в музейте да ги карат тия дараци....
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- bobo1903
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528 i
- Мечтае да кара: E60 М
- Детайли за колата: Black :D
Който се чуди дали ще може да търпи звука извънградско без задно гърне ще им кажа ,че аз съм на 25г . ,но дори и на мен ми е неприятно особено когато изкачвам по баир . Вярно без стъклопакет съм и въпреки резонаторните ,които леко заглушават в по-големите баири почва да ти досажда след един момент
. Няма го кефа да караш силно и да не се усеща ,че караш с толкова ,а сега дори и по-бавно да карам си мислят ,че карам по-силно
.
Не съм карал на магистрала да чуя как е с по-големи скорости когато поддържаш.
Отначало ми се струваше ,че даже прекалено тиха стана заради резонаторните гърнета , защото за градско каране е ок не е като москвич нито мн тиха ,а направо си е кеф ама ,ако бързаш за някъде и ако си семеен с деца тогава мисля ,че е неправилен избор.

Не съм карал на магистрала да чуя как е с по-големи скорости когато поддържаш.
Отначало ми се струваше ,че даже прекалено тиха стана заради резонаторните гърнета , защото за градско каране е ок не е като москвич нито мн тиха ,а направо си е кеф ама ,ако бързаш за някъде и ако си семеен с деца тогава мисля ,че е неправилен избор.
- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
аз съм с две прави тръби на мястото на катализаторите назад си е оригиналната малко ми е закъсана едната мека връзка обаче нарочно не я сменям защото много ме кефи звука.Малко по громко звучи и турбината като превключвам направо ми пълни душата все едно е с блоуофф всеки се обръща след колата.Иначе на дълго няма никакви странични звуци съвсем тихо е в купето.
bigdady написа:аз съм с две прави тръби на мястото на катализаторите назад си е оригиналната малко ми е закъсана едната мека връзка обаче нарочно не я сменям защото много ме кефи звука.Малко по громко звучи и турбината като превключвам направо ми пълни душата все едно е с блоуофф всеки се обръща след колата.Иначе на дълго няма никакви странични звуци съвсем тихо е в купето.
Абе едно време бех сложил права траба на една 525 и се чуваше турбото и не беше чак толко неприятен звук но на дълго си дразнеше.
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
И аз имах визуалния проблем с "човката" на задното гърне и М-броня. Как го реших: минах през няколко магазина за авто-аксесоари и мерих елипсовидни накрайници, които точно да пасне на пространството на М-бронята. После накрайника се завари за "човката" на крайното гърне декоративно. Накрайника прикрива "човката" на крайното гърне. С 4 катализатора съм колата е тиха и не ми се ще да я развалям. Едно от предните ми бмв-та бях сменил генерацията с прави тръби и на байр като се натовареше двигателя така бучеше, че се не траеше в колата... За градско е поносимо хубав звук, но да не е за дълго 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- bigdady
- младши ентусиаст
-
ми незнам за ваштие моята на дълго не я чувам грам след правите ръби има едно плоско гърне и накрая е крайното, единствено турбината ми свири и ми харесва като превклчювам скоростите
- bobo1903
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528 i
- Мечтае да кара: E60 М
- Детайли за колата: Black :D
И при мен е така на баир не се трае , за градско си е хипер яко , но на тези ,които доста пътуват извънградско не им препоръчвам освен ,ако нямат стъклопакет 

- valeri_ignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530da M paket Shadowline
- Мечтае да кара: Предишната си е39 ка
- Детайли за колата: Carbon Schwarz
kalingk написа:valeri_ignatov написа:Някой модифицирал ли е нещо,пишете ако има промяна че остават 2 месеца и се прибирам в BG и я мятам моята че полудявам тук в Германия като ги гледам ПИШЛЕМЕТАТА с 530д с 4 дула
Па тия у Германия трябва вече само в музейте да ги карат тия дараци....
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Izvinqvam sa 4e pisha na latinica/

- d840
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530D
Държа да отбележа че се получи доста кънтене и ехо понеже колата беше в гараж... В общи линий това е резултата като вътре в купето на затворени прозорци почти няма разлика от преди !
http://m.youtube.com/results?q=e39%20530d%20zvuk&sm=3
http://m.youtube.com/results?q=e39%20530d%20zvuk&sm=3
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки !!!
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2