нямам катализатор
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
нямам катализатор
здравейте колеги,ще помоля за малко помощ.имам бмв318ци,на което сам извадих остатаците от катализатора преди години,проблема при мен е че сега си опитвам да регистрирам колата в испания и трябва да мине преглед тук всички ме обеждават че без катализатор няма да се вместя в исканите емиси на газове.нов катализатор е доста скъп има ли някакво по евтино решение на проблема.мерси предварително
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: нямам катализатор
Отиди, питай какви емисии трябва да се покрият и дали ще ти откажат регистрация, ако не ги покриеш, после ще решиш. Има афтърмаркет катализатори по 300-400 лв., но какви емисии покриват, нямам представа.
Never mistake motion for action...
отказа е сигурен ако емисийте са над допустимите.проверих позволеното е CO 0,5 при 2500 оборота.искам преди да мина прегледа да съм подготвен,тъкато ако те ме върнат за да мина трябва да преставя фактури от сервиз за отстранената нейзправност а там 2 ръка части не се допускат
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Катализаторите, които имам предвид, са нови и можеш да получиш фактура за монтажа им. Звънни в 2-3 от големите сервизи за ауспуси и питай какво предлагат и дали покрива такива емисии.
Never mistake motion for action...
4 мнения
• Страница 1 от 1