сваляне хидравлична помпа
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
сваляне хидравлична помпа
Здравейте колеги, интересува ме малко насока за свалянето на хидравлична помпа на 520i
с две думи накратко - лесно ли е за сравнително кадърен човек който всичко си ремонтира сам, или има тънкости. Всичко си правя сам по колата, но за пръв път се сблъсквам с помпата...
с две думи накратко - лесно ли е за сравнително кадърен човек който всичко си ремонтира сам, или има тънкости. Всичко си правя сам по колата, но за пръв път се сблъсквам с помпата...
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- hishnika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 96' e39 520
- Детайли за колата: m52b20
Re: сваляне хидравлична помпа
Не колега, няма нищо сложно малко е пипкаво но не е квантова физика или химия беше
Само внимавай като сваляш ролката на самата помпа да не я счупиш, че е пластмасова и ако я напънеш с отверката се чупи, не питай от къде знам...
Най-добре е ако имаш скоба за вадене на ролката, но и без такава ще се справиш, само по внимателно.
След като я събереш стегни си хубаво скобата на маркуча, който е от долу на помпата, че с времето е станал кокал и после може да прокапва
https://www.youtube.com/results?search_ ... aulic+pump

Само внимавай като сваляш ролката на самата помпа да не я счупиш, че е пластмасова и ако я напънеш с отверката се чупи, не питай от къде знам...

Най-добре е ако имаш скоба за вадене на ролката, но и без такава ще се справиш, само по внимателно.
След като я събереш стегни си хубаво скобата на маркуча, който е от долу на помпата, че с времето е станал кокал и после може да прокапва

https://www.youtube.com/results?search_ ... aulic+pump
2 мнения
• Страница 1 от 1