мнение за е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: мнение за е39
да бе да.. М пакета са само две брони повтаряйте си го по-често че да си повярвате
мда и автоматика е мнооооого гаден, ама много, на всичкото отгоре като си давал 100 бона у марки са искали да доплатиш за това недоразумение

мда и автоматика е мнооооого гаден, ама много, на всичкото отгоре като си давал 100 бона у марки са искали да доплатиш за това недоразумение

- TERLIKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
- Мечтае да кара: Alpina D5
говоря за визуалния мпакет за 10 ти път ще го повторя кое му е хубавото увеличава драг коефициента например при е60 или при е 36 можеш да видиш нещо в тия недоразумения наречени огледала ? и да автомата на е39 е ЛАЙНЯН
и да добрите и гледани екземпляри струват ПАРИ и тука и в Германия и на луната и със тия нови модели дето излизат на калъп на всичките марки скоро ще струват още повече
да се върна на темата човека най вероятно е е надявал някой да я погледне колата наживо и да каже има ли смисъл да идва или не а не разни лентяй и да си мерят чурките
и да добрите и гледани екземпляри струват ПАРИ и тука и в Германия и на луната и със тия нови модели дето излизат на калъп на всичките марки скоро ще струват още повече
да се върна на темата човека най вероятно е е надявал някой да я погледне колата наживо и да каже има ли смисъл да идва или не а не разни лентяй и да си мерят чурките
1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Bavarcho написа:да бе да.. М пакета са само две брони повтаряйте си го по-често че да си повярвате![]()
Точно така, автоматика на тия години е недоразумение, защото е архаичен и е с изчерпан ресурс. М-пакета е ценен ако е заводски, защото при слаганите допълнително много често нещо липсва или е менте.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
да бе архаичен е, ужас
какво значи изчерпан ресурс
съединителя като му се изчерпи ресурса хвърляте колата ли
знам аз как си ги пишете колко трябвало да струва 39-ка и колко стрували хубавите, как само определени индивиди от форума били си купили истински Е39-ки
чудно що като бях пуснал Е39 с екстри, на малко километри от втори собственик, с история в дару кар и т.н. на някаква цена дето вие викате че била нормална за няколко месеца двама дойдоха и искаха некви четирицифрени коментари, а по това време аз съм продал над 30 броя Е39 предимно бензин за по 5 к средно и един не изрева нещо, че много от тях и колеги от форума ги карат и се хвалят
п.с. аз за фабричен М пакет говоря ако някой не е разбрал, рядко някой да оборудва колата си с пълен М пакет както е от завода! Там има разни неща по окачването и т.н.

какво значи изчерпан ресурс

знам аз как си ги пишете колко трябвало да струва 39-ка и колко стрували хубавите, как само определени индивиди от форума били си купили истински Е39-ки

п.с. аз за фабричен М пакет говоря ако някой не е разбрал, рядко някой да оборудва колата си с пълен М пакет както е от завода! Там има разни неща по окачването и т.н.

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
хаха.. тая тема стана много зле..
изобщо не знам защо и си губим времето.
то не са драг коефиценти алпини и пишки и чудесии..
а за германия да не говорим.. те там се бият да си купуват стокови Е39 2.5Д и не може да се доредиш... за това е и толкова скъпо в БГ.
стана ясно, че М пакета е най грозното нещо на света.. и че помагал при изпреварването на колите..
стоковата визия е за предпочитане пред добре плащани екстри и оптика и разбира се, че автоматика на една от най успелите фирми в света е пълен боклук..
направо си станахме за бисери от форума темата..
до колегата ТЕРЕЛИК, нищо лично колега. просто дискутираме и обсъждаме. надявам се не съм те засегнал с нещо
все пак до човека пуснал темата..
кола се гледа на живо. отиваш ако те грабне си я купи
не слушаи нашите глупости тук..
изобщо не знам защо и си губим времето.
то не са драг коефиценти алпини и пишки и чудесии..
а за германия да не говорим.. те там се бият да си купуват стокови Е39 2.5Д и не може да се доредиш... за това е и толкова скъпо в БГ.
стана ясно, че М пакета е най грозното нещо на света.. и че помагал при изпреварването на колите..
стоковата визия е за предпочитане пред добре плащани екстри и оптика и разбира се, че автоматика на една от най успелите фирми в света е пълен боклук..
направо си станахме за бисери от форума темата..

до колегата ТЕРЕЛИК, нищо лично колега. просто дискутираме и обсъждаме. надявам се не съм те засегнал с нещо

все пак до човека пуснал темата..
кола се гледа на живо. отиваш ако те грабне си я купи
не слушаи нашите глупости тук..
- TERLIKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
- Мечтае да кара: Alpina D5

1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.
- gelermoto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528I
- Мечтае да кара: Е60
В продава се появи една 530д от вън е като пуканка но също не е с кой знае какви екстри.И хубава цена 

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Читавите коли само в ........магазина !!!!
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Мале, мале... Аз толкова гледах, а вие изкарахте че съм си купил най-гадната е39 с най-голям драг коефициент.
Язък, че има и други такива баламурници, дето да ги карат тези коли!
Ми щом пича беше дал някакви луди пари, само и само да му ушият волана с трите M цвята, едва ли са му много кирливи броните. Ама, да не я намесваме тая сивата повече в спора, че темата не е за нея. Тя и моята си е с фабричен М-пак, пък не знам колко са и "кирливи" броните, ама са пластмасови. На останалите е39-ки оловни ли са?

TERLIKA написа:ясен си щом даваш оферти за е39 автомат с кво тая заслужава 10 бона а другата 7 не ? 2 кирливи брони дето може да са пластмасови ? оная другата може да има в пъти по голям ресурс от тая
Ми щом пича беше дал някакви луди пари, само и само да му ушият волана с трите M цвята, едва ли са му много кирливи броните. Ама, да не я намесваме тая сивата повече в спора, че темата не е за нея. Тя и моята си е с фабричен М-пак, пък не знам колко са и "кирливи" броните, ама са пластмасови. На останалите е39-ки оловни ли са?

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3