мнение за е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Re: мнение за е39

Мнение от Bavarcho » 17 Яну 2015, 20:43

да бе да.. М пакета са само две брони повтаряйте си го по-често че да си повярвате :mhihi:
мда и автоматика е мнооооого гаден, ама много, на всичкото отгоре като си давал 100 бона у марки са искали да доплатиш за това недоразумение :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
Мечтае да кара: Alpina D5

Мнение от TERLIKA » 17 Яну 2015, 21:03

говоря за визуалния мпакет за 10 ти път ще го повторя кое му е хубавото увеличава драг коефициента например при е60 или при е 36 можеш да видиш нещо в тия недоразумения наречени огледала ? и да автомата на е39 е ЛАЙНЯН
и да добрите и гледани екземпляри струват ПАРИ и тука и в Германия и на луната и със тия нови модели дето излизат на калъп на всичките марки скоро ще струват още повече
да се върна на темата човека най вероятно е е надявал някой да я погледне колата наживо и да каже има ли смисъл да идва или не а не разни лентяй и да си мерят чурките
1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 17 Яну 2015, 21:07

Bavarcho написа:да бе да.. М пакета са само две брони повтаряйте си го по-често че да си повярвате :mhihi:
мда и автоматика е мнооооого гаден, ама много, на всичкото отгоре като си давал 100 бона у марки са искали да доплатиш за това недоразумение :mhihi:

Точно така, автоматика на тия години е недоразумение, защото е архаичен и е с изчерпан ресурс. М-пакета е ценен ако е заводски, защото при слаганите допълнително много често нещо липсва или е менте.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 17 Яну 2015, 21:54

да бе архаичен е, ужас :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
какво значи изчерпан ресурс :mhihi: съединителя като му се изчерпи ресурса хвърляте колата ли :mhihi:
знам аз как си ги пишете колко трябвало да струва 39-ка и колко стрували хубавите, как само определени индивиди от форума били си купили истински Е39-ки :mhihi: чудно що като бях пуснал Е39 с екстри, на малко километри от втори собственик, с история в дару кар и т.н. на някаква цена дето вие викате че била нормална за няколко месеца двама дойдоха и искаха некви четирицифрени коментари, а по това време аз съм продал над 30 броя Е39 предимно бензин за по 5 к средно и един не изрева нещо, че много от тях и колеги от форума ги карат и се хвалят

п.с. аз за фабричен М пакет говоря ако някой не е разбрал, рядко някой да оборудва колата си с пълен М пакет както е от завода! Там има разни неща по окачването и т.н.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 17 Яну 2015, 22:14

хаха.. тая тема стана много зле..
изобщо не знам защо и си губим времето.
то не са драг коефиценти алпини и пишки и чудесии..
а за германия да не говорим.. те там се бият да си купуват стокови Е39 2.5Д и не може да се доредиш... за това е и толкова скъпо в БГ.
стана ясно, че М пакета е най грозното нещо на света.. и че помагал при изпреварването на колите..
стоковата визия е за предпочитане пред добре плащани екстри и оптика и разбира се, че автоматика на една от най успелите фирми в света е пълен боклук..
направо си станахме за бисери от форума темата.. :paranoid:

до колегата ТЕРЕЛИК, нищо лично колега. просто дискутираме и обсъждаме. надявам се не съм те засегнал с нещо :bchug:

все пак до човека пуснал темата..
кола се гледа на живо. отиваш ако те грабне си я купи
не слушаи нашите глупости тук..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
Мечтае да кара: Alpina D5

Мнение от TERLIKA » 17 Яну 2015, 22:24

Изображение
1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528I
Мечтае да кара: Е60

Мнение от gelermoto » 18 Яну 2015, 0:02

В продава се появи една 530д от вън е като пуканка но също не е с кой знае какви екстри.И хубава цена :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 18 Яну 2015, 0:26

Читавите коли само в ........магазина !!!!
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от g0p3to » 18 Яну 2015, 1:30

Мале, мале... Аз толкова гледах, а вие изкарахте че съм си купил най-гадната е39 с най-голям драг коефициент. :D Язък, че има и други такива баламурници, дето да ги карат тези коли! :lol:
TERLIKA написа:ясен си щом даваш оферти за е39 автомат с кво тая заслужава 10 бона а другата 7 не ? 2 кирливи брони дето може да са пластмасови ? оная другата може да има в пъти по голям ресурс от тая

Ми щом пича беше дал някакви луди пари, само и само да му ушият волана с трите M цвята, едва ли са му много кирливи броните. Ама, да не я намесваме тая сивата повече в спора, че темата не е за нея. Тя и моята си е с фабричен М-пак, пък не знам колко са и "кирливи" броните, ама са пластмасови. На останалите е39-ки оловни ли са? :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E39