Подкалници от нормална броня на М броня
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Подкалници от нормална броня на М броня
Здравейте искам да сложа М броня на (е46 330д) обаче имам едно проблемче имам оригинални подкалници от Дару дали ще станат на М броня...
- pivanov
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M4 Competition
Re: Подкалници от нормална броня на М броня
Колата ми е с М броня, предната част на десния калник е счупена, гледах и търсих тук във форума и доколкото разбрах са еднакви, дори си поръчах обикновен, но още не съм го сменял.
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Подкалниците са еднакви, но въздуховодите за спирачките и кората под мотора са различни.
- pivanov
- кандидат ентусиаст
-
М тех 2 е бронята, но нали точно на преден десен подкалник имало някакъв датчик за температура, а на новия няма нищо и не съм се занимавал да го сменям.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
pivanov написа:М тех 2 е бронята, но нали точно на преден десен подкалник имало някакъв датчик за температура, а на новия няма нищо и не съм се занимавал да го сменям.
Колега датчика се намира в шофьорския подкалник,не в десния

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- pivanov
- кандидат ентусиаст
-
mutata85 написа:Пръскалките се контролират от датчик в преден-десен под калник и са на автоматичен принцип спрямо външната температура..!!
Цитата е от тази тема - viewtopic.php?f=34&t=285938&p=3179708&hilit=%D0%B4%D0%B0%D1%82%D1%87%D0%B8%D0%BA+%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA#p3179708
Извинявам се на колегата, че го цитирам в друга тема.
Сега кой е прав и кой крив не знам, не съм гледал калника да кажа, но като вляза в сервиз за масло и филтри ще сменя и калника.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
pivanov написа:mutata85 написа:Пръскалките се контролират от датчик в преден-десен под калник и са на автоматичен принцип спрямо външната температура..!!
Цитата е от тази тема - viewtopic.php?f=34&t=285938&p=3179708&hilit=%D0%B4%D0%B0%D1%82%D1%87%D0%B8%D0%BA+%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA#p3179708
Извинявам се на колегата, че го цитирам в друга тема.
Сега кой е прав и кой крив не знам, не съм гледал калника да кажа, но като вляза в сервиз за масло и филтри ще сменя и калника.
В десният подкалник се намира датчика за пръскалките, а в левият (шофьорския) се намира датчика за външна температура. Различни датчици, се в подкалници, ама различни. Май говорите за различни неща!!!
Колегата Maxmadness е прав!!!
- pivanov
- кандидат ентусиаст
-
ka4i, никой не е казал за кой датчик става въпрос, а ти прецени кой е прав. Датчик в десния подкалник има и точно това казах аз, и пак е за температура, за да работи подгрева на пръскалките.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
pivanov написа:ka4i, никой не е казал за кой датчик става въпрос, а ти прецени кой е прав. Датчик в десния подкалник има и точно това казах аз, и пак е за температура, за да работи подгрева на пръскалките.
Значи не знам кой на кое как му вика и за какво го има, но реално погледнато температурният датчик (този, който ти показва на дисплея, ако имаш бордови компютър и ти бипка гонга при температура от 3 С) е едно, а този който е в десният подкалник е датчика който при температура под 4 градуса (ако не греша) размразява пръскалките е друг!!! Два датчика, две различни функции, две различни наименования!!!
10 мнения
• Страница 1 от 1