BMW E46 губи антифриз
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Re: BMW E46 губи антифриз
dimitar_g_d написа:Бях сменил страничния тройник след това радиатора защото се пукна и сега смених и задния тройник под филтъра на климатика (поленовия). Сега ще видя как е а и газаджиите бяха сложили едни тройници и от тях изпускаше сега да видим как е
Вчера на сбирката в Бистрица и на мен ми прокапа от този тройник за охлаждането на изпарителя.

- SlipX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШЕ 330d (manual)
- Мечтае да кара: bmw f10 m5
- Детайли за колата: M-packet Mtech 1
Колеги, извинявам се за оффтопика. Но да не пускам нова безмислена тема. С какъв цвят антифриз са 330d ot 99г. Има ли значение. И при условие, че незнам с какво е налято. Как да разбера какъв е?
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Оригиналният на БМВ е син, другата ти алтернатива е да вземеш червен.
- SlipX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШЕ 330d (manual)
- Мечтае да кара: bmw f10 m5
- Детайли за колата: M-packet Mtech 1
Явно и при мен има проблем, щом ще се налага да наливам антифриз наново. Въпроса ми е къде е този тройник? Това е маркуча, който излиза непосредствено зад казанчето ли? Че гледам там имам един поизцапан и мазен ми се вижда въпросния маркуч.
Колеги може ли да помогнете, вече вдигнах ръце от загуба на антифриз от както я купех губеше много антифриз смених всички фланци освен този отзад на главата колата е 318 118 коня.Преди губеше по 100 мл на 5 км, сега ми губи на 100 км-500мл.И виждам го къде се събира, но немога да разбере дали е от този фланец отзад или от гарнитура вече, а колата я карам вече 4 месеца няма проблеми не вдига градусите повече от нормалното. Прилагам снимки къде се събира.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Manuel написа:Колеги може ли да помогнете, вече вдигнах ръце от загуба на антифриз от както я купех губеше много антифриз смених всички фланци освен този отзад на главата колата е 318 118 коня.Преди губеше по 100 мл на 5 км, сега ми губи на 100 км-500мл.И виждам го къде се събира, но немога да разбере дали е от този фланец отзад или от гарнитура вече, а колата я карам вече 4 месеца няма проблеми не вдига градусите повече от нормалното. Прилагам снимки къде се събира.
Почистваш местата, които си показал, палиш колата и започваш да гледаш до като загре напълно.
vavilon написа:Manuel написа:Колеги може ли да помогнете, вече вдигнах ръце от загуба на антифриз от както я купех губеше много антифриз смених всички фланци освен този отзад на главата колата е 318 118 коня.Преди губеше по 100 мл на 5 км, сега ми губи на 100 км-500мл.И виждам го къде се събира, но немога да разбере дали е от този фланец отзад или от гарнитура вече, а колата я карам вече 4 месеца няма проблеми не вдига градусите повече от нормалното. Прилагам снимки къде се събира.
Почистваш местата, които си показал, палиш колата и започваш да гледаш до като загре напълно.
Правел съм го и нищо то така като направя нищо вече постепенно идват незнайно от къде

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2