пак да ви похваля !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

пак да ви похваля !!!

Мнение от ивчо » 14 Ное 2006, 15:42

евала момци!!! ходим си аз по ботев като носех две доста големи торби и като всеки "културен" пешеходец пресичам далеч от зебрата преди сливница и останах на линията изчаквайки да минат колите и едно красивичко купе е36 спря цялата колона и премигвайки ми ми позволи да пресеча!!!! ами не искам да пиша повече! мисля че е достатъчно!!!! :winky: :wave: :yes: :bowdown: :clap: дано всички са като вас!!! поздрави!!!!

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 14 Ное 2006, 16:40

Брееее имало и такива хора ....... :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 14 Ное 2006, 17:44

Това, че е спрял колегата му прави чест, ама заради такива като теб, дето пресичат където им падне, трябва парични награди от по 5 цифри нагоре да ни дават като ви качваме по капаците. Вие сте потенциални организатори на ПТП. А иначе на пешеходни пътеки и кръстовища винаги спирам, ама като видя някой лумпен там де не тряа, направо го взиемам на абордаж :mhihi: :mhihi:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 14 Ное 2006, 18:10

sonny написа:Това, че е спрял колегата му прави чест, ама заради такива като теб, дето пресичат където им падне, трябва парични награди от по 5 цифри нагоре да ни дават като ви качваме по капаците. Вие сте потенциални организатори на ПТП. А иначе на пешеходни пътеки и кръстовища винаги спирам, ама като видя някой лумпен там де не тряа, направо го взиемам на абордаж :mhihi: :mhihi:

На същото мнение съм, но не чак на абордаж... :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 14 Ное 2006, 20:29

Тва е супер, но аз да се оплача, оня ден ПО СРЕДАТА на моето платно стои майка с ДВЕ ДЕЦА, и чака да свършат колите в лявото платно....

Спирам да я питам дали ще постои още малко или ще се мръдне, но тя ме изпревари с нечленоразделен вик и избяга :)

е кво е тва?

п.с.
нямаше пешеходна пътечка там

старши ентусиаст
Аватар

Re: пак да ви похваля !!!

Мнение от dizelboy » 14 Ное 2006, 21:03

ивчо написа:евала момци!!! ходим си аз по ботев като носех две доста големи торби и като всеки "културен" пешеходец пресичам далеч от зебрата преди сливница и останах на линията изчаквайки да минат колите и едно красивичко купе е36 спря цялата колона и премигвайки ми ми позволи да пресеча!!!! ами не искам да пиша повече! мисля че е достатъчно!!!! :winky: :wave: :yes: :bowdown: :clap: дано всички са като вас!!! поздрави!!!!

аз даже като видя накоя лелка до 40 години дори слизам д аи помогна да пресе4е и да и пренеса торбите
ИзображениеИзображение
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 14 Ное 2006, 22:56

dizelboy написа:аз даже като видя накоя лелка до 40 години дори слизам д аи помогна да пресе4е и да и пренеса торбите

айди бе :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе браос на колега, дано всички да се научим да сме такива :uups: :mhihi:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 14 Ное 2006, 23:08

dizelboy написа:
ивчо написа:евала момци!!! ходим си аз по ботев като носех две доста големи торби и като всеки "културен" пешеходец пресичам далеч от зебрата преди сливница и останах на линията изчаквайки да минат колите и едно красивичко купе е36 спря цялата колона и премигвайки ми ми позволи да пресеча!!!! ами не искам да пиша повече! мисля че е достатъчно!!!! :winky: :wave: :yes: :bowdown: :clap: дано всички са като вас!!! поздрави!!!!

аз даже като видя накоя лелка до 40 години дори слизам д аи помогна да пресе4е и да и пренеса торбите

И аз така. Винаги когато видя някоя 18 годишна мацка, с големи заолжби, спирам и я питам дали не иска да дойде с мен да я повозя :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сега сериозно. Това е много яко. Аз винаги спирам на пешеходни. Даже спирам на тая дето е в Малдост 2 на "Малинов" :shock:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 14 Ное 2006, 23:30

Щом лелката е до 30 години и аз слизам, ако е над е друго вече :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 15 Ное 2006, 1:16

Dimo написа:Щом лелката е до 30 години и аз слизам, ако е над е друго вече :mhihi:

И аз така :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 15 Ное 2006, 1:24

абе ви е сте олигофрени, само за жени си мислите, ами чиковците и дедковците, ко да ги праим :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 15 Ное 2006, 1:27

sonny написа:абе ви е сте олигофрени, само за жени си мислите, ами чиковците и дедковците, ко да ги праим :mhihi: :mhihi:
\

нека има и за педалите работа... :>

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 15 Ное 2006, 1:28

Е какво да ги правим :dunno:
Niki Lauda

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 15 Ное 2006, 8:48

sonny написа:абе ви е сте олигофрени, само за жени си мислите, ами чиковците и дедковците, ко да ги праим :mhihi: :mhihi:

ти пак голем светец ще доидеш некаде :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 15 Ное 2006, 10:35

dizelboy написа:

ти пак голем светец ще доидеш некаде :mhihi:

Еее съмняваш ли се :mhihi:
И аз помагам на възрастните ;)

Назад към Извън Темата