Проблем с ключ или централно заключване
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- plamsy_8805
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d Touring '00
- Мечтае да кара: Самолет...
Проблем с ключ или централно заключване
При по продължително каране поне 1 2 часа ключа започва да работи, но след като го изкарам от колата може да я отключва или заключва 1 час максимум след това спира да работи, интересното е че може да се заключи от ключа 1 2 пъти макс. после копчето за заключване спира да работи. Работят само копчетата за отключване и багажника. Ключа е ромбоиден батерията я смених пак с li-on "Panasonic" модел ML2020 преди година тъй като и с старата батерия правеше така.
Колата е 320д 06/2000година комби.
Иначе от патрона закл. и откл. си работят нормално и от копчето в колата също.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем с ключ или централно заключване
plamsy_8805 написа:При по продължително каране поне 1 2 часа ключа започва да работи, но след като го изкарам от колата може да я отключва или заключва 1 час максимум след това спира да работи, интересното е че може да се заключи от ключа 1 2 пъти макс. после копчето за заключване спира да работи. Работят само копчетата за отключване и багажника. Ключа е ромбоиден батерията я смених пак с li-on "Panasonic" модел ML2020 преди година тъй като и с старата батерия правеше така.
Провери да не би да има консумация ключа и да ти харчи батерията много бързо ако не се справиш бягай при ключар и ако е така смени платката и нещата ще се оправят.
- plamsy_8805
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d Touring '00
- Мечтае да кара: Самолет...
oci написа:plamsy_8805 написа:При по продължително каране поне 1 2 часа ключа започва да работи, но след като го изкарам от колата може да я отключва или заключва 1 час максимум след това спира да работи, интересното е че може да се заключи от ключа 1 2 пъти макс. после копчето за заключване спира да работи. Работят само копчетата за отключване и багажника. Ключа е ромбоиден батерията я смених пак с li-on "Panasonic" модел ML2020 преди година тъй като и с старата батерия правеше така.
Провери да не би да има консумация ключа и да ти харчи батерията много бързо ако не се справиш бягай при ключар и ако е така смени платката и нещата ще се оправят.
Как да проверя има ли консумация..защото и аз това си мислех/ кой елемент в ключа може да окъси нещо
в Бургас при кой ключар да отида
- yamaha_bs
- Потребител
-
- Кара: BMW 3.20d 150 H.P TOURING 2001
Аз имам същия проблем.когато е топла колата отключва заключва всичко...когато е студена обаче не иска от копчетата на ключа и трябва от ключалката.ключа ми го прави тоя на краставицата ама...май не мн сполучи нещо
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
plamsy_8805 написа:oci написа:plamsy_8805 написа:При по продължително каране поне 1 2 часа ключа започва да работи, но след като го изкарам от колата може да я отключва или заключва 1 час максимум след това спира да работи, интересното е че може да се заключи от ключа 1 2 пъти макс. после копчето за заключване спира да работи. Работят само копчетата за отключване и багажника. Ключа е ромбоиден батерията я смених пак с li-on "Panasonic" модел ML2020 преди година тъй като и с старата батерия правеше така.
Как да проверя има ли консумация..защото и аз това си мислех/ кой елемент в ключа може да окъси нещо
в Бургас при кой ключар да отида
Отпояваш едното краче на батерията и с мултицет мериш. За ключар в Бургас идея нямам.
Последна промяна oci на 06 Яну 2015, 14:59, променена общо 1 път
- Bojidar 7
- Потребител
-
- Кара: E38
- Мечтае да кара: Е38
В Практикер има ключар, който се занимава.
- Johnnie
- Потребител
-
- Кара: Е46 323 Ci
- Мечтае да кара: BMW M6 "SONDERUMBAU" by ANDERSON GERMANY
yamaha_bs написа:Аз имам същия проблем.когато е топла колата отключва заключва всичко...когато е студена обаче не иска от копчетата на ключа и трябва от ключалката.ключа ми го прави тоя на краставицата ама...май не мн сполучи нещо
Според мен проблема ти е в релето на централното.Моите симптоми бяха абсолютно същите на топъл автомобил всичко бе наред,но когато колата е студена започваха мъките.Купих си реле,но не намерих кой да ми го смени и се принудих да отворя старото и да го почистя.Колегата Oci в една тема беше описал как става.
Приятна вечер.
Drive the emotion
- milenski75
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: E46 320D
2002
Bojidar 7 написа:В Практикер има ключар, който се занимава.
Момчето,разбира :
- yamaha_bs
- Потребител
-
- Кара: BMW 3.20d 150 H.P TOURING 2001
Johnnie написа:yamaha_bs написа:Аз имам същия проблем.когато е топла колата отключва заключва всичко...когато е студена обаче не иска от копчетата на ключа и трябва от ключалката.ключа ми го прави тоя на краставицата ама...май не мн сполучи нещо
Според мен проблема ти е в релето на централното.Моите симптоми бяха абсолютно същите на топъл автомобил всичко бе наред,но когато колата е студена започваха мъките.Купих си реле,но не намерих кой да ми го смени и се принудих да отворя старото и да го почистя.Колегата Oci в една тема беше описал как става.
Приятна вечер.
Благодаря ти братле
- nazis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320D,150к.с /комби бегачка
Да или ключар на практикера или на мол Галерия -тези двамата са 6
А ако искаш да ти дочупят нещо по колата иди на краставицата или на стария мол и двамата са ми разваляли ключове и са големи некадърници
..............
И нещо интересно от днес
не ми работеше от 2месеца чопа на дясната врата - нито на горе нито надолу само ръчно с натискане заключвах
Днес смених стария акумулатора 70Amph със 95Amph Varta и проблема се оправи
А ако искаш да ти дочупят нещо по колата иди на краставицата или на стария мол и двамата са ми разваляли ключове и са големи некадърници
..............
И нещо интересно от днес
не ми работеше от 2месеца чопа на дясната врата - нито на горе нито надолу само ръчно с натискане заключвах
Днес смених стария акумулатора 70Amph със 95Amph Varta и проблема се оправи

Голямата цица разсейва добрият ебач !
10 мнения
• Страница 1 от 1